Smink & Makeup

Maybelline tavaszi kollekció: Big Eyes paletták és Master Shape szemöldökceruzák

2013. február 16. spacegirl

Tegnap már volt szó a Maybelline tavaszi sminktrendjeiről, és azt ígértem nektek, hogy mutatom a termékeket és mintákat is. Három Big Eyes szemhéjpúder paletta érkezett, legalábbis hozzánk, a 01 Luminous Brown, a 03 Luminous Turquoise és a 05 Luminous Purple. A paletták selymes textúrájú, selyemfényű szemhéjpúdereket tartalmaznak, melyeknek színei remekül illenek egymáshoz.

maybelline_big_eyes_kollekcio_makeup.jpg

Maybelline Big Eyes paletták:
01 Luminous Brown, 03 Luminous Turquoise, 05 Luminous Purple
(kattintásra megnő)

A Luminous Brown összeállítással biztosra mehettek, ez a hétköznapokban jól hordható bézs és barna árnyalatokat tartalmaz. A Luminous Turquoise és a Luminous Purple paletta pedig olyan, mintha az Armani Pop kollekció "kistestvére" lenne. A minták készítése során egyedül a lila összeállítás tűnt gyengébben pigmentáltnak, de tesztnek még nem vetettem alá őket.

A Maybelline tavaszi kollekciójának részeként érkeztek a Master Shape szemöldökceruzák. Három árnyalatban érhetők el, az alábbi képeken a Dark Blond és Deep Brown árnyalatot láthatjátok. Hivatalos leírása szerint a wax formula finom pigmentekkel keverve gondoskodik a természetes hatásról. A ceruza végén egy spirál fésű található, amely nemcsak a szálak megigazításában segít, hanem a ceruza eldolgozásában is, hogy természetesebb legyen a hatás.

maybelline_master_shape_pencil_kollazsjpg.jpg

Maybelline Master Shape szemöldökceruzák:
Dark Blond, Deep Brown
(kattintásra megnő)

Hogy tetszenek nektek a Maybelline tavaszi újdonságai?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása