Smink & Makeup

L'Oreal Paris tavaszi kollekció: Super Liner tusok és False Lash Wings szempillaspirál

2013. február 22. spacegirl

loreal_tavaszi_kollekcio_kollazs_makeup.jpg

L'Oreal Paris tavaszi sminktrendjéről szóló posztban már említettem nektek, hogy mennyire meglepett, hogy a kollekció középpontjába az élénk vagy cukorka színek helyett a tusokat állították. A kollekció és a trend alapját három tus adja, a Super Liner Silkissime ceruza, a Blackbuster filces tus és Gel Intenza zselés tus. A három tus természetesen különböző textúrájú és különféle végeredményeket ad, s használatuk is eltérő gyakorlottságot kíván meg: a ceruzával a kezdők is elboldogulnak (talán éppen ezért született pont ezzel a tussal a legmerészebb forma a trendben), a filchez már gyakorlottabb kéz kell, a profik számára pedig ott a zselés tus.

loreal_paris_tavaszi_kollekcio.jpg

A Super Liner Silkissime ceruza a legkönnyebben kezelhető a kínálatból, erősen pigmentált, krémes állagú és nagyon jól siklik a bőrön. A fekete és barna változatban is elérhető, vízálló és egész napos tartósságot ígér. Ajánlott fogyasztói ára 2.399 Ft.

loreal_super_liner_silkissime_nyitva.jpg

L'Oreal Paris Super Liner Silkissime

A Super Liner Blackbuster egy stabil hegyű, filces tus, mely egyenletesen adagolja a festéket, vízálló és 24 órás tartósságot ígér. Intenzív fekete színe van, és tökéletes, finom vonalat húzhatunk vele. Ajánlott fogyasztói ára 2.399 Ft.

loreal_super_liner_blackbuster.jpg

L'Oreal Paris Super Liner Blackbuster

loreal_super_liner_blackbuster_nyitva.jpg

loreal_super_liner_blakbuster_fektetve_nyitva.jpg

A Super Liner Gel Intenza nevéhez híven egy zselés tus, amely szintén vízálló és 24 órás tartósságot ígér. Kifinomult textúra és intenzív színhatás jellemzi, könnyen satírozható és korrigálható. A csomagban egy kis tusecsetet is találunk, így nem kell külön beszereznünk hozzá. Ajánlott fogyasztói ára 3.499 Ft.

loreal_super_liner_gel_intenza.jpg

L'Oreal Paris Super Liner Gel Intenza

loreal_super_liner_gel_intenza_nyitva.jpg

Íme a tusokkal készült minták:

loreal_tavaszi_kollekcio_minta.jpg

Super Liner Silkissime, Blackbuster, Gel Intenza

A tusokon kívül a kollekció része még a False Lash Wings szempillaspirál, mely egyedi technológiával készült: azt ígéri, hogy flexibilis ívelésével optikailag megnöveli a szem külső sarkainál a pillák méretét. Az intenzív összetételű festék és az új, speciális kefe gondoskodik arról, hogy a pillák "szárnyat növesszenek". Szoktam szeretni a L'Oreal Paris spiráljait, és megbarátkoztam azzal a ténnyel is, hogy mostanában a spirálok szilikontüskés applikátorral érkeznek, ezért gyorsan ki is próbáltam a False Lash Wings-et. A lenti képen láthatjátok, hogy szépen hosszabbít és ível, és tényleg olyan "pillangós" a hatása. Be kell vallanom, hogy ezzel együtt sem lett a kedvencem, kissé össze is tapasztja a pillákat. A tartósságára egyébként nem lehet panasz, egész napos viselés után sem kenődik le a szemem alá. Az ajánlott fogyasztói ára meglehetősen borsos, 4.499 Ft.

loreal_false_lash_wings.jpg

L'Oreal Paris False Lash Wings

loreal_false_lash_wings_nyitva.jpg

loreal_false_lash_wings_1.jpg

L'Oreal Paris False Lash Wings egy rétegben

Nektek hogy tetszik ez a kollekció?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása