Smink & Makeup

Szépségtrendek az Oscar gála vörös szőnyegéről

2013. február 26. spacegirl

Ha az Oscar gála sminkjeit egy szóval kellene jellemezni, akkor az a visszafogott lenne. A sminkek többsége szemhangsúlyos volt, bár többnyire csak barnás és szürkés tónusokkal, színes és sötétebb szemsmink alig akadt (az a néhány pedig, ami volt, általában nem sikerült túl jól). Az ajkakon a világos rózsaszín árnyalatok uralkodtak, alig volt néhány olyan hölgy, aki élénkebb színű rúzst viselt. Ők viszont szépen kitűntek a sorból, élükön Jessica Chastainnel, akinek a sminkje szerintem az egyik legszebb volt a gálán. Frizura-fronton szépen tartották magukat a klasszikus, rendezett hullámok, illetve a különféle, többnyire laza felfogások és a fonások.

Bronzed-Eye-Shadow.jpg

Bronz szemfesték: Catherine Zeta-Jones (vastag alapozó, pókláb pillák - miért?), Naomie Harris, Kristen Stewart (megint az unott lány stílusát hozta)

Pale-Lips.jpg

Világos ajkak: Anne Hathaway (ehhez a hajhoz kb. 20-30 évvel kellene idősebbnek lennie...), Halle Berry (vagány, mint mindig!), Jennifer Lawrence (szép és bájos, nagyon rendben volt!)

Reddish-Pink-Lips.jpg

Vöröses rózsaszín ajkak: Rashida Jones, Rose Byrne, Miranda Kerr

Tangerine-Lips.jpg

Narancsos ajkak: Amber Heard, Elizabeth Banks, Solange Knowles 

Vintage-Waves.jpg

Klasszikus hullámok: Jessica Chastain (gyönyörű a haja és a sminkje is!), Reese Witherspoon, Naomie Harris

Faux-Bob.jpg

Ál-bubi: Zooey Deschanel, Stacy Keibler, Petra Nemcova

Dressy-Bun.jpg

Sikkes kontyok: Emmy Rossum (a tiara erősen kihagyós), Jennifer Lawrence (kedvenc!), Olivia Munn 

Updated-French-Twist.jpg

Elegáns csavarások: Natalie Portman, Amy Adams, Naomi Watts

Woven-Strands.jpg

Fonott hajak: Kate Bosworth, Amanda Seyfried (szuper ez a kicsit kócos, rózsás változat, a többieké kissé unalmas szerintem), Chelsea Handler

Greased-Up-Texture.jpg

Nedves hatású hajak: Ginnifer Goodwin, Heidi Klum, Karolina Kurkova (ez a trend nyugodtan maradhatott volna a kifutókon, illetve Ginnifer és Karolina a legrémesebb smink kategóriának is esélyes indulója)

Sparkling-Hair-Accessories.jpg

Ragyogó kiegészítők a hajban: Salma Hayek (a csodás Salma most sajnos nem hozta a formáját, sem a hatalmas konty, sem a maszatos füstös szem nem az igazi), Sandra Bullock, Nicole Kidman

Nude-Manicure.jpg

Természetes manikűr (tudtam, hogy egyszer divatba jövök!): Jennifer Aniston (balra), Amy Adams (jobb felül), Jennifer Garner (jobb alul)

Nektek melyik a kedvencetek?

Képek: BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása