Smink & Makeup

Teszt: YSL Rouge Volupte Shine - 6 Pink in Devotion

2013. március 22. spacegirl

ysl_rouge_volupte_shine_dobozzal.jpg

A Rouge Volupte Shine rúzsok az YSL tavaszi újdonságai között érkeztek, méghozzá szemet gyönyörködtető színekben. Hasonlóan pazar csomagolást kaptak, mint a januárban tesztelt YSL Volupte Sheer Candy-k, azzal a különbséggel, hogy nem ezüst, hanem arany színűek. Be kell vallanom, hogy igazi szarka módjára nem tudok betelni ezzel a csomagolással, azt hiszem, ez most a legszebb sminktermékem.

ysl_rouge_volupte_shine_nyitva.jpg

YSL Rouge Volupte Shine - 6 Pink in Devotion

A YSL Rouge Volupte Shine-ok közül a 6-os számú, Pink in Devotion nevű árnyalatot próbáltam ki, amely nevéhez híven pink, de egyáltalán nem olyan vad, amilyennek a termékképek alapján tűnt.

ysl_rouge_volupte_shine_minta.jpg

YSL Rouge Volupte Shine - 6 Pink in Devotion minta

Könnyű, ajakbalzsamos textúrája és finom gyümölcsös illata van. Nagyon egyszerű felvinni, szépen pigmentált és egyenletes a fedése. A YSL Volupte Sheer Candy-hez képest nagyobb a pigmentáltsága, ez már nem csak egy áttetsző, enyhén színezett ajakbalzsam, hanem inkább egy gyönyörű, balzsamos szájfény. Nevéhez híven fényes, fényesebb, mint a Sheer Candy.

fotd_szines_tavaszi.jpg

A hivatalos leírása 8 órás hidratáltságot ígér, ami azért túlzás, de 2-3 órán keresztül hidratált érzetet ad és még a szín is tartja magát. A kopása egyenletes, nem okoz kellemetlen meglepetéseket, ha esetleg elfeledkezünk róla.

Az ára igencsak borsos, 9.500 Ft, de gyönyörű és nagyon jó minőségű, úgyhogy aki megengedheti magának ezt a kategóriát, annak bátran ajánlom!

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása