Smink & Makeup

Lábápolás három lépésben: Hansaplast Intensive Help

2013. június 12. spacegirl

FC_PR-Shot_Cream_Foot_Bathroom_111111.jpg

Egyik napról a másikra köszöntött ránk a szandálos szezon, úgyhogy nem árt szalonképes formába hozni a lábunkat. A Hansaplast Intensive Help három lépéses programja ebben ígér segítséget.

1. lépés: bőrradír

A Hansaplast Intensive Help 2 az 1-ben bőrradír nemcsak hámlasztást végez, hanem ápolást is nyújt. A bőrradírozó hatású habkő-részecskék és természetes kősók a hámlasztási fázisban eltávolítják az elhalt hámsejteket. Az ápolási fázisban az ureát és mandulaolajat tartalmazó tápláló formula intenzíven ápol, így a láb pillanatok alatt simává és puhává válik. A láb állapotától függően heti 1-3 alkalommal javasolt használni a zuhany alatt vagy fürdés után, különösen a talpon és a saroknál. Alaposan le kell öblíteni, majd a lábat szárazra törölni.

2. lépés: krém

A Hansaplast Intensive Help bőrkeményedés elleni krémet igénybevett és száraz bőrre fejlesztették ki. 20%-os urea tartalmával és Aquaporin technológiájának köszönhetően hatékonyan száll szembe a bőrkeményedéssel, és mélyen hidratálja a bőrt a lábfejeken, a sarokrészen és a talpakon. Emellett nedvességmegkötő hatású is, így hosszú távú hidratáltságot biztosít. Naponta kétszer (reggel és este) körkörös mozdulatokkal kell felvinni az érintett területekre, a sarokra és a talpra, amíg teljesen be nem szívódik.

3. lépés: szérum

Hansaplast Intensive bőrkeményedés elleni szérum az urea és a tejsav magas koncentrációjának köszönhetően képes megküzdeni még a súlyos bőrkeményedésekkel is. Kényelmes méretének és azonnali hatásának köszönhetően utazás közben is ideális társ. A szérumot legalább naponta kétszer kell felvinni a makacs bőrkeményedésre. A kezelés után habkővel távolítható el a felpuhult bőr. A termék kb. 120 felvitelre elegendő.

FC_Packshot_AntiCallus_Range_111026_1.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Hansaplast INTENSIVE HELP 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír, 75 ml: 1.350 Ft
  • Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni krém, 75 ml: 1.595 Ft
  • Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni szérum, 6 ml: 1.910 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása