Smink & Makeup

Rossz haj napod van?

2013. június 13. spacegirl

Azt hiszem, a rossz haj napot (bad hair day) nem kell bemutatni senkinek. Mindannyiunkkal előfordul időnként olyan, hogy a hajunk egyszerűen nem hajlandó úgy állni, ahogyan kellene, és ha nagy nehezen mégis beállítottuk, akkor öt perc múlva már megint pont úgy lóg, ahogyan ő akar. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy megbarátkozunk a gondolattal és igyekszünk elterelni róla a figyelmet.

A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, ha felfogjuk - persze ehhez szükséges, hogy elég hosszú legyen a haj. Ha unod a hagyományos lófarkat, akkor akár az alábbi képen, akár a Pinteresten fél perc alatt találhatsz inspirációt.

lofarok.jpg

Képek: BellaSugar

A másik opciót persze a különféle hajbavalók, csatok és hajpántok jelentik. Ha pedig teljesen elrejtenéd a hajadat, akkor marad a kalap, amit indokolatlanul ritkán viselünk mostanában, pedig nemcsak praktikus, hanem nagyon sikkes is. A baseball sapka nem játszik! :)

hat.jpg

Képek: Pinterest

A hajról való figyelem elterelésének legegyszerűbb módja természetesen a smink. A szem egy kicsit túl közel van a problémás területhez, vagy esetleg a kalappal vagy napszemüveggel amúgy is takarásba került, úgyhogy érdemes az arcra, illetve az ajkakra fókuszálni. Egy élénkebb színű rúzs biztosan elvonja a figyelmet a frizuráról.

palvin_barbi_elenk_ruzs.jpg

Akinek minden jól áll: Palvin Barbi

Az élénk rúzs mellett a másik, szintén egyszerű megoldás, ha a rossz haj napon feltűnő nyakláncot viselsz. Ha valami, akkor az egészen biztosan eltereli a figyelmet a hajadról.

nyaklanc.jpg

Képek: Pinterest

Nektek van valamilyen tuti tippetek a rossz haj napokra?

via Jenny Sue

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása