Smink & Makeup

Praktikus karácsonyi ajándékok Bobbi Browntól

2013. december 03. Katushka

Szinte már megszokott, hogy Bobbi Brown karácsonykor előtérbe helyezi a praktikumot. Ez most sincs másképp. Csodaszép palettákat és színeket találunk az üzletek polcain, amikkel akár magunkat, akár szeretteinket ajándékozhatjuk meg. Én nagyon szeretem az ilyen jellegű palettákat, mert nagyon jó minőségű, jól összeválogatott termékeket kapunk, viszonylag kis helyre összezárva. Persze ezeket nemcsak az ünnepek környékén érdemes elővenni, hanem akár nyáron vagy bármikor amikor utazunk, de persze egy szilveszteri partin is jó ha velünk vannak, mert a kis táskába simán elférnek, ha javításra van szükség. A kollekció idén a Holiday Gift Giving nevet kapta. Lássuk, mit is foglal magában.

Holiday_Gift_Giving_FH13_RGB.jpg

Twillight Pink Lip & Eye Palette - Limitált

Az egyik személyes kedvencem :) Többek között azért, mert csodaszép és bármikor használható színeket tartalmaz és mert egyben van a szemhéjfesték és a szájfény paletta is. Egymással nagyon jól kombinálható színeket tartalmaz, bár ez az összes palettára igaz. Készíthetünk vele egyszerű, visszafogott nappali sminket is, de a dögös füstöshöz is mindent megtalálunk benne. A szemhéjfestékek között találunk matt és fémesen csillogó árnyalatokat is. Persze elengedhetetlen egy ilyen palettában az ecset. Természetesen van is benne, igaz csak kettő. Egy szemhéjárnyaló ecset és egy rúzsecset. 

Twilight_Pink_Palette_FH13_RGB.jpg

Eye Shadow Palettes - Limitált

Két paletta is található ebben a blokkban. Az egyik barnás, a másik szürkés árnyalatokat tartalmaz. Szintén tökéletesen alkalmas a füstös smink elkészítésére mind a kettő. A színek jól és könnyedén satírozhatóak egymással, de önmagukban is megállják a helyüket. Itt is egymás mellett sorakoznak a matt és fényes színek. Praktikusan mind a kettőben ott figyel egy fekete (akár tusvonalra) és egy egészen világos szín (szemöldökcsont kiemelésére). Itt is találunk egy ecsetet két véggel: egy szemhéjárnyaló/satírozó ecsetet és egy tusecsetet.

Warm_Eye_Palette_FH13_RGB.jpgSmokey_Cool_Eye_Palette_FH13_RGB.jpg

Eye & Lip Palettes - Limitált

Ha nem akartok nagyobb palettákkal zsonglőrködni, akkor itt van két kisebb, a Twillight palettához hasonló, csak jóval kisebb, de annál praktikusabb. Mind a kettőben megtalálható két-két ajakszínező, egy-egy szájfény és 3-3 szemhéjfesték. Csak ismételni tudom magam, mert ezek a színek is alkalmasak füstös sminkek elkészítésére és szolid, nappali smink elkészítésére is. Ezek már aztán tényleg retikülbarát megoldások :)

Everyday_Lip+Eye_Pallette_FH13_RGB.jpgDateNight_Lip+Eye_Pallette_FH13_RGB.jpg

Lip Gloss Trio - Limitált

Összekerült a három leginkább kedvelt szájfény. Érdemes ilyenkor lecsapni ezekre, mert olcsóbbak szoktak lenni, mintha külön vesszük meg őket. 

Árnyalatok: Pink Sugar Shimmer Lip Gloss, Bronzed Heather High Shimmer Lip Gloss, Dusty Rose Lip Gloss

Classic_Lip_Gloss_Trio_FH13_RGB.jpg

Sequin Shimmer Brick Eye Palette - Limitált

Fényesebbnél fényesebb szemhéjfestékek, ez jellemzi a Shimmer Brick palettákat. 10 hideg árnyalat került egybe, melyek jól kombinálhatóak, de nem javaslom füstös smink készítéséhez :) Inkább magukban, vagy 1-2 színnel keverve, mert így kevésbé lesz harsány a végeredmény. Világosabb és sötétebb színek egyaránt találhatók benne. A színek önmagukban is használhatók, de akár végighúzhatjuk az ecsetünket az összes festéken is és így egészen egyedi színt kapunk.

HolidayShimmerBrick_EyePalette_FH13_RGB.jpg

Nude Glow Shimmer Brick - Limitált

És még egy fényesen csillogó darab. Arany és bronzos árnyalatok egymás mellet, harmóniában. Ezek szintén használhatók csak magukban, de egymással keverve is. Elsősorban arcra javasoltak highlighternek, de nyugodtan felvihetjük a szemünkre is ;)

Holiday_Shimmer_Brick_FH13_RGB.jpg

Old Hollywood Travel Brush Set - Limitált

Praktikusan összeállított ecsetkészlet utazáshoz. A szettben található két arc ecset - egy alapozó és egy púder ecset - négy szemhéjecset és egy rúzsecset. Ennél több tényleg nem is kell egy utazáshoz, de a retikülünkbe sem :)

Travel_Brush_Set_FH13_RGB.jpg

Old Hollywood Mini Brush Set

És még egy ecsetkészlet, de jóval kisebb, mint az előző. Kevesebb ecset van benne és rövidebb a száruk is. Ezt tényleg inkább retikülbe javaslom. Utazáshoz azért picit több eszközt vigyünk magunkkal, hátha szükségünk lesz rá :) Ebben található egy pirosító ecset, egy mini púder/highlighter ecset, egy szemöldök ecset, egy kétvégű ecset tusvonalra és színfelvitelre/satírozásra. Imádni való :)

Mini_Brush_Set_FH13_RGB.jpg

Ilyen ajándékoknak szerintem minden lány, nő nagyon tud örülni, úgyhogy nyugodtan osszátok meg a posztot, hadd lássa szerelmetek, anyukátok, apukátok, hogy például mik közül válogathatnak :)  

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása