Smink & Makeup

3+1 lépés problémás bőrre az Eucerintől

2014. augusztus 27. spacegirl

Cleanser_in_use_Women_1.jpg

Felmérések alapján a 20 év feletti nők 40%-a problémákkal küzd mitesszeres, pattanásra hajlamos bőrével. Az aknés és pattanásos bőr ápolása során nem szabad elfejteni, hogy nincs egy éjszaka alatt ható kezelés, ugyanakkor számos megoldás létezik arra, hogy hatékonyan kezeld a problémát, és ezzel egy időben megfelelően ápold a bőröd.

Az Eucerin a szokásos 3 lépéses helyett a 3 + 1 lépéses arcápolás fontosságára hívja fel a figyelmet fénylő, zsíros bőr esetén.

  1. Első lépésként gyengéden tisztítsd meg az arcod minden reggel és este. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a bőr 10%-kal több hatóanyagot vesz fel az ápoló termékek összetevőiből, ha előtte gondosan megtisztítod.
  2. Második lépésként semmiképp se hagyd ki a tonizálást. Problémás bőr esetén a tonik használata minden arctisztítás után ajánlott.
  3. Az optimális eredmény eléréséhez nappali és éjszakai ápolásra is szükséged van. Kizárólag a nappali és az éjszakai ápolás együttese biztosítja ugyanis, hogy a bőrhibák kialakulásának minden tényezőjét hatékonyan kezeld.
  4. (+1) Radírozd le bőröd – akár a dekoltázson és a háton is – heti 1-2x arcradírral, hogy bőrfelszíned egyenletessé váljon, és megakadályozd az újabb mitesszerek és pattanások kialakulását.

A problémás bőrre az Eucerin a DermoPURIFYER termékcsaládot ajánlja. Bár nekem szerencsére nem különösebben problémás a bőröm, ha megtalál 1-2 pattanás, akkor előszeretettel használom a DermoPURIFYER Fedő stiftet, ami egy gyulladáscsökkentő és szárító hatású korrektor.

A termékcsalád tagjai:

DermoPURIFYER_Range_kicsi.jpg

  • Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír: A mitesszeres, pattanásra hajlamos bőr akár mindennapos tisztítására ajánlott. Kitisztítja az elzáródott pórusokat. Antibakteriális hatású tejsav tartalmával megakadályozza az újabb mitesszerek és pattanások kialakulását. Rendszeres használatával a bőrfelszín egyenletessé, láthatóan tisztábbá válik. Olajmentes. 100 ml, 2.585 Ft.
  • Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé: Eltávolítja a bőrfelszínen lévő faggyúfelesleget, sminket és egyéb szennyeződéseket. Rendszeres használatával az arcbőr érezhetően frissebbé és láthatóan tisztábbá válik. Hipoallergén, illat-, színezőanyag- és parabénmentes. 200 ml, 3.160 Ft.
  • Eucerin DermoPURIFYER Fedő stift: Elősegíti a már meglévő pattanások eltüntetését. Gyulladáscsökkentő és szárító hatású. Beige színe miatt kiváló kozmetikai fedőhatással rendelkezik. 2,5 g, 3.090 Ft.
  • Eucerin DermoPURIFYER Mélytisztító arctonik: 200 ml, 3 160 Ft
  • Eucerin DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30: 50 ml, 3 475 Ft
  • Eucerin DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló: 50 ml, 3 320 Ft
  • Eucerin DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló: 50 ml, 3 630 Ft
  • Eucerin DermoPURIFYER Aktív szérum: 30 ml, 3 320 Ft

A termékek kaphatók az Eucerin márkát árusító partnerpatikákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása