Smink & Makeup

Mellplasztika helyett: A-tól C-ig sminkkel

2011. június 17. spacegirl

Gondoltál már arra, hogy jó lenne, ha nagyobb és teltebb melled lenne? A nyári ruhavesztés szezonjában különösen aktuális ez a kérdés?

Az alábbi fájdalommentes és egyszerű kis sminktrükkel az A kosár is B-nek vagy C-nek látszik :) Ha esetleg nem sikerül, akkor pedig csak letörlöd.

1. lépés: push-up melltartó, természetesen, ami megadja az alapot.

2. lépés: kontúrozás. Pirosító vagy kontúr ecsettel, előre és hátra irányuló, hosszú mozdulatokkal vigyél fel a bőröd színénél 1-2 árnyalattal sötétebb púdert a mell fölé, a ruhából kilátszó részre, majd vidd tovább a ruha által már fedett részre is. (Egyébként ha elmozdul a ruha, mókásan érhet véget az árny.) Ügyelj a szimmetriára!

3. lépés: világosítás. Egy nagyobb satírozó ecsettel vigyél fel a bőröd színénél 1-2 árnyalattal világosabb púdert az előbb árnyékolt felület szélei alá (és fölé). (Ne rétegezd a sötét és világos púdert egymásra!) Óvatosan satírozd el a széleket. Ne felejts el világosítani a mellek között sem!

4. lépés: bronzosítás. Utolsó lépésként egy legyező ecsettel vigyél fel bronzosítót a teljes mellkasra, ami szép fényt és tónust ad.

via Stylist és Huffpost

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása