Smink & Makeup

Nézd meg velünk premier előtt a Frászkarikát!

2011. augusztus 10. spacegirl

Szuper hírünk van, a Blog.hu jóvoltából nyerhettek tőlünk 5 páros (azaz összesen 10 db) mozijegyet a Frászkarika premier előtti vetítésére!

A vetítés augusztus 17-én lesz egy budapesti moziban. A játékban azok vehetnek részt, akik lájkolták a Facebook oldalunkat és ezt a posztot. Hajrá, csajok! :)

De mi a frász ez? A Frászkarika egy 3D-s horrorvígjáték, főszerepben Anton Yelchinnel, a dögös Colin Farrellel és kedvenc doktorunkkal, David Tennanttal. A film előzménye egyébként az 1985-ös Fright Night című horrorkomédia.

A sztori arról szól, hogy Charlie Brewster életében (Anton Yelchin: Star Trek, Terminátor – Megváltás) végre minden sínen van: a gimi krémjéhez tartozik, a legmenőbb csajjal jár.

A bajok akkor kezdődnek, amikor Jerry (Colin Farrell: Erőszakik, Miami Vice) beköltözik a szomszédba. Jófej srácnak tűnik, de valami nem stimmel vele: senki, beleértve Charlie anyukáját (Toni Collette: A család kicsi kincse, Az órák) sem, vesz észre semmi különöset vele kapcsolatban.

Néhány nagyon furcsa eset után, Charlie kétségtelen konklúzióra jut: Jerry egy vámpír, aki a szomszédok vérére áhítozik. Azonban a fiú sajnos senkit sem tud erről meggyőzni, így egyedül kell kitalálnia, hogyan szabaduljon meg a szörnyetegtől.

David Tennant egyénként Peter Vincent vámpírvadászt alakítja a filmben, és mi már csak miatta is tutira megnézzük.

A filmet Craig Gillespie (Plasztik szerelem, Anyámon a tanárom) rendezte. Most pedig lájk, lájk, lájk! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása