Smink & Makeup

Hogyan viseld a csillámokat?

2011. augusztus 18. spacegirl

A csillámok viselése az olyan komoly sminkdilemmák közé tartozik, mint a megfelelő műszempilla vagy a tökéletes vörös rúzs kiválasztása. A rosszul megválasztott csillám minden, csak nem szexi.

 

Íme néhány tipp, hogy hogyan viseld a csillámokat, ha nem az a célod, hogy diszkógömbnek nézz ki:

1. Az apró csillámokat keresd!

Olyan termékeket válassz, amelyek apró csillámokat tartalmaznak, ha nem akarsz úgy kinézni, mintha egy Justin Bieber koncertre igyekeznél. Ezek finomabb és szofisztikáltabb benyomást keltenek, mint az óriási darabok. Ráadásul jó eséllyel kevésbé borítanak be, mint nagyobb társaik.

2. Csak egy helyen csillogj!

Válassz ki egy olyan területet az arcodon, ahova csillogó sminket viszel fel. Például készíts élénk színű, színes fémes szemsminket egy semleges, rózsaszínű (nude) szájfénnyel. Ha nem bírod ki, hogy ne viselj csillámot a munkahelyeden, akkor válassz csillámos tust.

3. Keverd a textúrákat az ajkaidon!

Nézzünk szembe vele, hogy a legtöbben nem rendelkezünk olyan ajkakkal, mint Angelina Jolie, de egy apró trükkel elérhetjük, hogy teltebbnek tűnjenek. Vigyél fel egy krémes rúzst, majd egy kis fémesen csillogó szájfényt az ajak közepére. Erősen spirálozd a szemed hozzá.

4. Barátkozz a kiemelővel (highlighter)!

Egy krémes highlighter sokat tud dobni a kinézeteden - méghozzá könnyen és gyorsan. Tegyél fel egy keveset az arccsontod fölé, a szemöldököd alá vagy a szemed belső sarkába. Ha világosabb a bőröd, próbáld ki a pezsgőszínt, ha sötétebb, akkor pedig egy rezes vagy bronzos árnyalatot.

via Makeup.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása