Smink & Makeup

Sminkek suliba és buliba

2011. szeptember 06. Judit04

Mindig nagy dilemma, hogy az iskolába hogyan sminkeljük magunkat. Sokan esnek abba a hibába, hogy feketével vastagon kontúrozzák a szemüket. Ezzel nincs is semmi probléma, de iskolába túl sok, túl karakteres. Egy a ruhánkhoz illő színű szolid smink sokszor sokkal szebb, mint egy füstös szem.

A körsatírt és a füstös szemet hagyjuk meg a bulikra, hiszen ha a hétköznapokra is azt használjuk, semmi meglepetés nem éri a bulikon a barátainkat, nem érezheted azt, hogy mennyire megcsodálnak, mert már megszokták, hogy ilyen a sminked.

Inkább dobd fel egy pici csillámmal vagy pigmenttel, legyen színes, egy jó spirál is csodákra képes. Viszont, ha mégsem szeretnéd elhagyni a fekete szemeket, dobd fel inkább belülre valami élénkebb színnel és satírozd össze azokat.

Nappalra egy szolid tusvonal, sűrű spirálozással, egy szép színű szájfény, pici pirosítás bőven elegendő a szolidabb lányoknak. Nemsokára teszek fel képeket és videót arról, hogyan alkalmazzuk ezeket a trükköket. Addig íme pár sulis smink kontra bulis smink szolidabban... (A képek kattintásra megnőnek.)

 
Nude smink, estére dögös kék 

 
Rózsaszín a suliba, estére pedig vadabb verzió 

 
Lila vagy rózsaszín nappal a suliba

 
 Lila vagy kék buliba szolidan


 A dögös füstös

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása