Smink & Makeup

Őszi Avon újdonságok: Anew Genics

2011. szeptember 14. spacegirl

Az Avon mai sajtótájékoztatóján az Anew Genics termékeket mutatták be, amelyek arra hivatottak, hogy "aktiválják a fiatalságért felelős géneket". Azaz a fiatalság bennünk van, csupán aktiválnunk kell azt. Bár a krémmel történő génmanipuláció nyilván túlzás, az elhangzottak szerint a termékek hialuronsavat tartalmaznak, amely gátolja az öregedést, illetve stimulálja a kollagéntermelésért felelős sejteket.

Az ígért hatás pedig a feszesebb bőr, a mimikai ráncok finomodása, illetve összességében egészségesebb és ragyogóbb bőr. A termékeket egy tízéves kutatómunka inspirálta, amelynek során a Calabria Egyetem kutatócsoportja vizsgálta az átlagosnál magasabb életkorú és fittebb embereket. Az ő szervezetükben a szokásosnál aktívabb "fiatalság géneket" mutattak ki.

Bőrápolás ide vagy oda, rengeteget számít a bőr állapotában az étrend és az életmód, illetve persze a lelki harmónia is. A sajtótájékoztatón ennek szellemében öt hírességet vonultattak fel, Pokorny Liát, Schell Juditot, Kökényessy Ágit, Bánfalvy Ágit és Zsédát, akik arról beszéltek, hogy ők mivel tudják megőrizni a fiatalságukat. Azzal együtt is, hogy nekem ez a beszélgetés túlságosan megrendezett volt, Bánfalvy Ágit kifejezetten élvezet volt hallgatni, Pokorny Liának pedig az outfitje tetszett nagyon.

A két bemutatott termék az Avon Anew Genics krém (4.500 Ft) és az Avon Anew Genics koncentrált szérum (5.500 Ft), melyből az előbbit naponta egyszer, utóbbit naponta kétszer javasolják használni. A hatás állítólag már 4 hét alatt érezhető - a biztonság kedvéért már ma elkezdem kenegetni magam :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása