Smink & Makeup

Kipróbáltuk Emma Watson illatát

2011. október 03. spacegirl

Igazi kellemes, romantikus illat a Lancome Tresor sorozatának új darabja, a Midnight Rose.

Az új illat arca pedig nem más, mint a bájos Emma Watson. Az illatot bemutató, Mario Testino által megálmodott kisfilm Párizsban játszódik és egy klisékben bővelkedő, teljesen kiszámítható, de ezzel együtt is szerethető romantikus történetet mesél el. Hamupipőke cipőjét ezúttal egy kalap képviseli, amit a szerelmes fiú próbál visszajuttatni a finom, "franciás" eleganciát tökélyre vivő Emmának. Az illathoz kapcsolódó szín a lila, ami végigvonul az egész filmen. A jelenetek idealizáltak és gyönyörűek, Testino szépen játszott a lila fényekkel (nekem ez így pont belefér, de el tudom képzelni, hogy egyeseknek "túl lila" az összhatás). Emma személye egyébként nyitást is jelent a fiatalabb generáció felé, ezt az illatot láthatóan nekik (nekünk) ajánlja a Lancome.

Na de térjünk vissza magához a parfümhöz!


Lila romantika: Lancome Tresor Midnight Rose

A terméken a már említett lila szín dominál, amit legjobban a helyes szaténrózsa képvisel. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a csomagolás remekül illik az illathoz. A Midnight Rose egy édes gyümölcsös, fiatalos és könnyű illat. Bár kevés dolog nehezebb, mint egy illatot leírni, a Midnight Rose a málna, a feketeribizli, a rózsa, a jázmin és a vanília illatát egyesíti. Aki kedveli a például a Givenchy Hot Couture-jét, az nem fog csalódni ebben az illatban sem.

A Midnight Rose-ból bőven elég egy-egy fújás a nyakra és a csuklóra, és kitart egész nap, de ez el is várható egy luxusmárka illata esetében. A Midnight Rose szeptember eleje óta kapható itthon, a 30 ml-es változat 12.100 Ft-ba, az 50 ml-es 19.100 Ft-ba, a 75 ml-es pedig 23.300 Ft-ba kerül.

A terméket a Lancome-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja. Sőt, bizony el is fogjuk használni.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása