Smink & Makeup

Nyerj jegyet az Alkonyat (Twilight) - Hajnalhasadás bemutatójára!

2011. november 01. spacegirl

A halloweeni sminkőrület ugyan véget ért, de szerencsére van még egy ürügyünk arra, hogy vámpíros sminkekkel foglalkozzunk. November közepén érkezik ugyanis a hazai mozikba az Alkonyat (Twilight) legújabb része, a Hajnalhasadás 1. (Breaking Dawn).

A Blog.hu és a Volvo jóvoltából 5 db páros jegyet nyerhettek tőlünk a Twilight premier előtti bemutatójára, 2011. november 16-ára! A dolgotok csupán annyi, hogy legyetek tagok a Makeup blog Facebook oldalán, és 2011. november 14-én délig küldjétek el emailben (deborah.spacegirl(kukac)gmail.com) a választ a következő kérdésre: Mikor indult a Twilight Beauty márka? (A választ megtaláljátok itt a bejegyzésben vagy hamarosan a Blog.hu Facebook oldalán is.) A nyerteseket a helyes választ adók közül sorsoljuk ki és emailben értesítjük, ebben mondjuk majd el, hogy pontosan mikor és hol lesz a vetítés, illetve hogy hogyan juttok hozzá a jegyekhez. Az adataitokat semmilyen más célra nem használjuk fel.

A sorozat megszállott hívein kívül kevesen tudják, hogy van egy Twilight Beauty nevű márka is, amely a filmekhez kapcsolódik. Ennek a kínálatában elsősorban sminktermékek találhatók, de árulnak parfümöt és körömlakkot is a rajongóknak. A márka mögött Cristina Bartolucci, a DuWop márka gazdája áll. A Twilight Beauty egyébként 2009 augusztusában startolt a New Moon epizódot előkészítendő. Szóval akit megfogott a vámpírok áttetszően ragyogó bőre és vérbő ajkai, érdemes körülnéznie a kínálatban.

A sminktermékek között két kollekció található, a Luna és a Volturi. A kifinomultabb vonalat az előbbi képviselni, ami már a csomagolásokon is tetten érhető. A termékek egészen izgalmas neveket kaptak, pl. First Light Body Glow, Mortal Glow Blushing Crème, Femme Fatale Lip Gloss. Emellett kaphatók karakterek szerinti összeállítások is. A Volturi kollekció pedig olyan sötét és izgalmas termékekkel büszkélkedik, mint az Immortal Liquid Body Shimmer, az Enrapture Lip Gloss vagy a Crown Metallic Mascara.

Végül pedig muszáj ide tennem Kata vámpírlányos sminkvideóját, hátha van még közöttetek olyan, aki nem látta :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása