Smink & Makeup

Eucerin újdonságok

2011. november 19. spacegirl

Az Eucerin termékek használatára akkor szokott igényem támadni, amikor az őszi-téli hidegben az átlagosnál sokkal jobban kiszárad a bőröm. Olyan 8-9 éve találkoztam először velük, méghozzá úgy, hogy az akkori barátom családjában használták, emlékeim szerint bőrgyógyász ajánlására. Az olajos tusfürdőt nagyon megkedveltem, de az árfekvése miatt akkoriban azért eléggé "luxusnak" számított a számomra, amit elég ritkán engedhettem meg magamnak. Mindenesetre azóta is, amikor éppen nagyon küzdök a bőröm szárazságával, visszanyúlok ehhez a jól bevált tusfürdőhöz. Más terméket önállóan még nem vettem, olyan fordult csak elő, hogy a tusfürdő más termékkel együtt volt akcióban és olyan csomagot vásároltam.

Amit szívesen kipróbálnék tőlük, az valamelyik testápoló, mert mostanában azt érzem, hogy - a Body Shop testvaj kivételével - minden testápoló után még mindig száraz érzetű a bőröm. Ha nem is rögtön, de néhány óra elteltével már biztosan. (És be kell vallanom, hogy nem vágyom minden nap a Body Shop erős illataira.)

A héten kaptuk a hírt, hogy a Beiersdorfnál két új Eucerin testápolót dobtak a piacra, amik hosszú távú megoldást ígérnek a száraz bőr problémájára, mégpedig az okok megszüntetésével. Úgy néz ki, hogy a Beiersdorf jóvoltából a jövő héten kapunk valamelyikből, már alig várom, hogy elkezdhessem a tesztelést! A három fő ígéret, hogy javítják a bőr nedvességmegkötő képességét, csökkentik a nedvességvesztést és segítik a jobb nedvességeloszlást. Mindezt három fő hatóanyag, az urea, a ceramid-3 és a glüko-glicerol kombinációjával. (A termékek egyébként nem tartalmaznak parabént, tartósítószert, illatanyagot és színezőanyagot.) Kíváncsi vagyok, hogy hogyan működnek a gyakorlatban!

Complete Repair 5% Urea testápoló 250 ml

← Hidratáló testápoló száraz, érdes és feszülő bőrre

5% urea + aquaporin technológia

Ajánlott fogyasztói ár: 3.980 Ft

 

Complete Repair 10% Urea testápoló 250 ml

Intenzív hidratáló hatás nagyon száraz, hámló és viszkető bőrre →

10% urea + aquaporin technológia

Ajánlott fogyasztói ár: 4.345 Ft 

 

Próbáltatok már Eucerin terméket? Hogy vált be nektek?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása