Smink & Makeup

Gyorstippek Bobbi Browntól arcra és szájra

2011. november 28. spacegirl

Bobbi Brown az egyik legjelesebb képveslője annak a sminkelési iránynak, amely természetességre törekszik, a szép kiemelésére és a tökéletlen korrigálására. Az alábbiakban tőle osztunk meg néhány tippet arcra és szájra.

A pirosítótól mindenki jobban néz ki. Rétegezz egymásra két árnyalatot: egy természetes színt, amilyen az arcod edzés után, illetve egy élénkebb színt. Ezzel a technikával ráadásul tartósabbá is teszed a pirosítást.

Mosolyogj, amikor felviszed a pirosítót - ez a legegyszerűbb módja az almácskák kiemelésének, ahol egyébként a természetes pír is megjelenik. Vidd fel a pirosítót az almácskákra, majd vidd tovább a haj vonala felé, végül lefelé is, hogy lágyítsd a színt. Az élénkebb pirosítóval fejezd be, amit csak az almácskákra vigyél fel.

Ne próbáld kontúrozni az arccsontodat pirosítóval. Mű hatása lesz, elavult, a divatfotókon, színházban és filmekben van a helye.

Használd az ajkaid természetes színét, amikor a tökéletes természetes rúzst vagy szájfényt keresed. A legjobb választás a szád színével megegyező vagy egy-két fokkal világosabb vagy sötétebb árnyalat.

A legtermészetesebb hatást úgy érheted el, ha a szín felvitele után kontúrozod a szádat ceruzával. Ez megakadályozza a szín elmászását is.

Hangold össze a szád színét a szemsminkeddel. A természetes száj tökéletes kiegészítője az erős szemsminknek. Az erős és élénk ajak pedig egyszerű szemsminkkel mutat a legmodernebben.

via Everything Bobbi

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása