Smink & Makeup

Játék: Nyerj szuper Maybelline ajándékokat!

2011. december 02. spacegirl

Amikor elértük a 6.000 tagot a Facebook oldalunkon, akkor szavazást indítottunk, hogy milyen ajándékot szeretnétek nyerni. Legtöbben a Maybelline-t választottátok, és most nagyon jó hírünk van a számotokra: a Maybelline New York meghallotta a kívánságotokat!

Nem csupán Maybelline termékeket ajánlottak fel, hanem sminktanácsadást is két szerencsés nyertesnek. Először nem is akartuk elhinni, hogy maga Larion Oscar, a Maybelline vezető hazai sminkmestere fogadja majd két nyertesünket! A szerencsések a tanácsadáson ajánlott termékekből egy-egy kb. 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot is hazavihetnek. Nézzétek meg a Maybelline ünnepi sminktrendjeit (itt és itt), és már szemezgethettek is a termékekből!

Hogyan tudsz résztvenni a játékban?

  1. Kövesd a Smink/Makeup Blogot a Facebookon és Google Kapcsolattal.
  2. Lájkold ennek a bejegyzésnek bármelyik ajánlóját a Facebook oldalunkon.
  3. Küldd el a deborah.spacegirl(at)gmail(dot)com címre, hogy milyen néven követed a blogot a Facebookon és a Google Kapcsolattal, illetve azt, hogy melyik a kedvenc angyalod a Maybelline ünnepi sminktrendjei közül. (Bővebb infó: itt és itt.)

Példa: "A Facebookon Ihász Ingrid néven követem a blogot, a Google Kapcsolattal pedig Spacegirl néven. A Maybelline ünnepi sminktrendjei közül a Mysterious Angel tetszik legjobban."

Hogyan szerezhetsz további esélyeket?

  1. Oszd meg a Facebookon ennek a bejegyzésnek bármelyik, általunk posztolt ajánlóját! (+1)
  2. Ajánld a játékot a saját blogodon, erre a bejegyzésre mutató linkkel! (+1) - a bejegyzésed linkjét írd bele a levélbe!
  3. Tedd ki a játék bannerét a blogodra (+1) - a blogod linkjét küldd el a levélben!
  4. Oszd meg a játékot a Twitteren a következő formában (+1): @_sminkblog Nyerj Maybelline ajándékokat! http://bit.ly/uj3kuK - a Twitteres nevedet is írd meg a levélben!

Példa: "Megosztottam a Facebookon a bejegyzés ajánlóját, írtam róla a blogomon: (link), kitettem a bannert a blogomra: (link) és megosztottam a Twitteren is @rabbitblog néven."


Banner

A levélbe ne felejtsd el beleírni, hogy milyen plusz esélyekkel szeretnél élni!

Meddig tart a játék?

A játékra 2011. december 15-én éjfélig jelentkezhettek.

A nyertest az érvényes jelentkezést leadók közül sorsoljuk ki és emailben értesítjük. Az adataitokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a makeup.blog.hu szerkesztői is részt vegyenek a sminktanácsadáson, és arról képes beszámolót készítsenek előtte-utána fotókkal. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása