Smink & Makeup

Guerlain karácsonyi kollekció

2011. december 05. Katushka

A Guerlain karácsonyi sminkkollekciója az egykor híressé vált Vol de nuit parfüm nevét viseli. Nem véletlenül, hiszen az "Éjszakai utazás" varázslatos világa repíti el minden vásárlóját. A kollekció sztárterméke a legendás illat üvegébe zárt csillámpúder, mely pumpás parfüszórón keresztül varázsol szikrázó illatfátyolt viselője köré.

 

 

 

 

Az üveg mélyzöld színe ismétlődik a Météorites púdergyöngyök csomagolásán, melyek az éjszakai égbolt csillagainak fényét tükrözik vissza a bőrön.

 

 

 

És egy káprázatos, egyedi, színpompás pávaszem díszítésű bézs púder kompakt, mely nem csak a felületén, hanem teljes mélységében viseli a préselt mintát. 

A Rouge Automatque szájrúzs sorozat két új színnel lepi meg rajongóit, a 169-es Flirt D'un Jour szenvedélyes, ragyogó rózsaszín, míg a 170-es Nout D'amour mély meggyvörös színű. 

(Guerlain 169; 170)

A Rouge G de Guerlain ékszerrúzsa is új árnyalatokat kínál, a 26-os Gardner paprikapirosra festi az ajkakat.

A 4 részes szemhéjpúder a fekete éjszaka sötétkék égboltján tündöklő ezüstösen pislákoló fények smaragdzöld visszatükröződését kelti életre.

S végül egy káprázatos egyedi, színpompás pávaszem díszítésű bézs púder kompakt, mely nem csak a felületén, hanem teljes mélységében viseli a préselt mintát. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása