Smink & Makeup

Max Factor karácsony

2011. december 15. spacegirl

A karácsonyi csomagok áradatában észrevettük, hogy a Max Factor szettjeiről még nem számoltunk be nektek.

A Max Factor négyféle szépségbonbonnal készült az ünnepekre. A dobozok négy terméket tartalmaznak, ami közös bennük az a Masterpiece Max szempillaspirál és szemceruza, a további, csomagonként más-más jóság pedig szemhéjfesték, szájfény, körömlakk és szemhéjpúder. A bonbonokhoz ünnepi sminkek is kapcsolódnak, melyeket Szűcs Adri, a Max Factor hazai vezető sminkese álmodott meg. A bonbonok kizárólag a dm drogériákban kaphatók, ajánlott fogyasztói áruk 2.999 Ft.

A karácsonyi szett szerintünk legszebb darabja a három körömlakkot rejtő limitált csipkemintás díszdoboz. A három lakk három szuperdivatos színben érkezik. A díszdoboz kizárólag a dm drogérákban kapható a készlet erejéig, ajánlott fogyasztói ára 2.799 Ft.

A szettek mellett a Max Factor legkedveltebb spirálja, a False Lash Effect is elegáns arany színű ünnepi csomagolást kapott. Ez a Max Factor legnagyobb kefével rendelkező spirálja, amely dús és hosszú pillákat kölcsönöz. A dm és Müller drogériákban kapható a készlet erejéig, ajánlott fogyasztói ára 3.299 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása