Smink & Makeup

Dior múzsái és a Golden Globe

2012. január 21. Katushka

Dior sminkben pompáztam a sztárok 2012 január 15-én, a hollywoodi Golden Globe díjátadón.

Charlize Théron, a J'adore sugárzó múzsája csodás volt a vörös szönyegen, ahol egy rózsás gyöngy színű Dior Haute Couture ruhát viselt, sminkjét pedig Shane Paish, a Dior nemzetközi sminktanácsadója készítette a Dior számára.

 

Termékek amiket használtak

Arc: A természetes és glamour külsőt a Capture Totale krémmel és a Diorskin Airflash spray alapozóval érték el.

Szem: A szemén a 5 Couleurs szemhéjszínező Garden Roses n°841-es árnyalatát használták, valamint a Diorshow Extase fekete szempillaspirált.

Száj: Az ajkakon Rouge Dior Tulip Pink n°448-as árnyalatát használták, és erre tettek fel egy Dior Addict Ultra-Gloss Beige Tweed n°227-es árnyalatú szájfényt.

Natalie Portman, a Miss Dior parfűm és a Dior smink arcát Eileen Kastner-Delago sminkmestere varázsolta csodássá, a hangsúlyt a magával ragadó tekintetre helyezte. 

Termékek amiket használtak

Arc: Ragyogó alapozást a Diorskin Forever n°030-as folyékony alapozóval érték el, valamint a Diorskin Nude Natural Glow Sculpting kompakt púderrel, Sabla Rose n°032 árnyalatban.

Szem: A szemén a 5 Couleurs Stylish Move n°970, a 5 Couleurs Designer Amber Design n°708, és a 5 Couleurs Lift Lifting Rose n°842-es szemfestékeket használták. Ezt hangsúlyozták egy vízálló szemceruzával, Eyeliner Waterproof Bleu n°254. Szempilláját pedig a Diorshow fekete szempillaspirállal emelték ki.

Száj: Dior Addict n°353-as és a n°445-ös rúzsok keverékével dolgoztak.

Pirosító: Diorblush Rose Dragée n°829.

 

Mila Kunis, a Miss Dior táska legújabb múzsája egy áttetsző, fekete húzott Dior Haute Couture ruhában kápráztatta el a világot. Tracey Levy sminkmester egyszerre friss és szofisztikált megjelenést kölcsönzött neki.

Termékek amiket használtak

Arc: Ez a ragyogó a Diorskin Nude n°030-as, n°40-es és a Diorskin Forever n°030-as alapozók keverésével jött létre. Pirosítónak a Diorblush Fruit de la Passion n°533-ast használták, bronzosítónak pedig a Dior Bronze Original Tan Healthy Tan n°001-es használták.

Szem: A szemén 5 Couleurs Garden Pastels n°441-es, 5 Couleurs Designer Navy Design n°208-as szemhéjfestékeket használtak. Szempilláit pedig a Diorshow Iconic Extreme fekete szempillaspirállal hangsúlyozták.

Száj: Az ajkakon Creme de Rose ajakbalzsamot használtak a hidratálásként, erre tették fel a Rouge Dior Serum Sweet Pink Crystal n°645-ös rúzst.

A fiatal és üde francia színésznőt Bérénice Béjo-t, akit az amerikai közönség a The Artist című filmben fedezhetett fel, Julie Hewett sminkmester sminkelte a Dior termékeivel.

Termékek amiket használtak

Arc: A szofisztikált külsőt a Dior Hydra Life n°002-es színezett hidratálóval érték el és a Diorskin púderrel. Pirosítónak a Diorblush Peche n°553-as és a Poudre Shimmer Diorskin Rose Diamond n°001-est használták.

Szem: A szemén 5 Couleurs Incognito n°030-as szemhéjfestéket használták. Kiemelésnek a Diorliner fekete tust választották. Szempilláit Diorshow fekete szempillaspirállal hangsúlyozták. Szemöldökét pedig Craylon a Sourcils Universal Brown n°001-es szemöldökceruzával tökéletesítették.

Száj: Az ajkakon Dior Addict Arty n°872-es rúzst használtak.

Nektek melyik színésznő sminkje tetszett a legjobban?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása