Smink & Makeup

Szerelmes rúzsok és lakkok a Lancome-tól

2012. január 23. spacegirl

A Rouge in Love és Vernis in Love kollekció arca Emma Watson, ami arról is tanúskodik, hogy ismét a fiatalabb generációt célozza a Lancome.

A Rouge in Love a Lancome legújabb, ultrakönnyű textúrájú ajakrúzsa, amely azt ígéri, hogy 6 órán keresztül megőrzi a színét és fényét. Az új rúzsok 24 árnyalatban lesznek kaphatók, és a nap 3 legfontosabb pillanata köré csoportosította őket a Lancome.

A Jolis Matins, Könnyed Reggelek sorozat üde és termékszetesnek ható árnyalatokból áll, a hosszantartó ragyogásról pedig egy csipetnyi gyöngyház gondoskodik.

A Boudoir Time, Felhőtlen Készülődés sorozat a felhőtlen és vidám délutáni pillanatoké, gyöngyházfényű élénk színekkel.

A Tonight is My Night, Csábító Éjszakák sorozata szexi, intenzív árnyalatai egy csepp arany fénnyel teszik az éjszakát még felejthetetlenebbé.

A Vernis in Love lakkok 22 ragyogóan fénylő árnyalatban érkeznek, amelyek kézen és lábon egyaránt jól mutatnak, stílusos kiegészítői a színes tavaszi öltözeteknek.

A mini lakkokhoz új ecsetet fejlesztettek, amely azt ígéri, hogy tökéletesen követi a körmök vonalát és egyszeri felvitellel is tökéletes fedést biztosít. A lakk egyedi textúrájának köszönhetően pedig az eredmény egyenletes, csíkmentes és hosszantartó. A Rouge in Love rúzsokhoz hasonlóan a Vernis in Love is a három pillanat köré csoportosul.

A Rouge in Love és Vernis in Love 2012 márciustól lesz kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben és a Lancome márkát forgalmazó parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása