Smink & Makeup

Áttetsző ragyogás az Armanitól: Rouge Sheer

2012. február 11. spacegirl

Az Armani rúzsokról korábban már áradoztunk nektek, elsősorban a csodás krémes textúra és a gyönyörű, luxust árasztó csomagolás miatt. Az Armani az egyik legdrágább és legexkluzívabb (legalábbis itthon mindössze egy helyen kapható) sminkmárka, ugyanolyan tökéletes ajándék, mint amilyen tökéletes kényeztetés magunknak.

Az Armani egy nagyon izgalmas új rúzs formulával készül a tavaszra, amely a rúzsok fényét, a szájfények áttetsző ragyogását és a balzsamok ápolását egyesíti. Itt érdemes megjegyezni, hogy az Armani egyébként is ismert a remek hidratáló hatású rúzsairól, így ettől a formulától még többet várhatunk ezen a fronton.

A rúzsok egyik alapanyaga, az ún. Color Shine Moisture Polymer arra hivatott, hogy 8 órán keresztül hidratáljon és ragyogó színhatást adjon, amit tesz úgy, hogy kétszer annyi vízmennyiséget képes magában tárolni, mint amekkora saját tömege. A formula titka a hagyományos rúzsokétól eltérő átlátszó, gyöngyöket nem tartalmazó alap. Az eredmény pedig egy krémes, könnyű, áttetsző és hidratáló ajakrúzs, amely 8 divatos, a mediterrán világot idéző árnyalatban érkezik.

Amennyire túlretusálták Megan Foxot, annyira csodálatosak ezek a színek

A Rouge Sheer kollekció 2012 februárjától kapható a Giorgio Armani standon a Mammut II. Douglas Parfümériájában. A rúzsok ára 9.450 Ft - igen, sajnos darabonként.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása