Smink & Makeup

Biotherm újdonságok: Purefect Skin termékcsalád

2012. február 11. spacegirl

A Biotherm termékek eddig eléggé kimaradtak az életemből, mígnem múlt héten vásároltam egy test- és egy arcradírt, amihez kaptam ajándékba egy kis szőrös neszeszert, benne egy testápoló, egy kézkrém és egy ajakápoló mintával - így hirtelen nulláról ötre nőtt a tőlük kipróbált termékek száma. Bár ilyen rövid használat után még korai lenne véleményt mondani róluk, azt nyugodt szívvel állíthatom, hogy nagyon kellemes és nem túl erős illatuk van, és egytől egyig nagyon jó minőségűek. Ezt persze el is várhatjuk ebben az árkategóriában.

A héten kaptuk a hírt a legfrissebb újdonságukról, a Purefect Skin termékcsaládról, amely kifejezetten zsírosabb bőrre ajánlott. A kifényesedő bőr és kitágult pórusok problémája persze nem csak a zsíros bőrűeket érinti, a 20 év feletti nők 70%-a, a 30 év felettiek 60%-a küzd ezekkel. Az új termékcsalád L.Digitatát tartalmaz, amely egy az Atlanti-óceán partjain élő tengeri alga, méghozzá hatékony antibakteriális védelmet nyújtó tulajdonságokkal. Ezekben a termékekben az L.Digitata kivonatát cinkkel dúsítják, amely így hatékonyan pusztítja el a bőrtökéletlenségek zöméért felelős baktériumokat. Az L.Digitata és a cink mellett a termékek fő hatóanyagai közé tartoznak a perlit, vulkáni szikla mikrorészecskéi, az Aquatoril hidratáló anyag és a termálplankton koncentrátum.

A termékek azt ígérik, hogy 8 órán keresztül megakadályozzák a bőr fényesedését és - legalábbis optikailag - kicsinyítik a pórusokat, illetve csökkentik a bőr tökéletlenségeit. A program a már megszokott három lépésből áll: lemosás, tonizálás és hidratálás, illetve a már kialakult pattanásokra is kínál megoldást.

A termékek:

  • Arctisztító gél, 125 ml (5.800 Ft)
  • Arctisztító tonik, 200 ml (5.800 Ft)
  • Hidratáló gél, 50 ml (7.800 Ft)
  • Pattanások elleni krém, 15 ml (5.100 Ft)

Próbáltátok már a Biotherm termékeit? Mi volt a tapasztalatotok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása