Smink & Makeup

A tökéletes szájfény: Gloss d'Armani - Plum 600

2012. február 20. spacegirl

A hétköznapokon abszolút szájfénypárti vagyok, elsősorban azokat szeretem, amelyek a fény mellett nem túl erős, de azért látható, szép színt is adnak. Nem kevés szájfény lapul már a sminkes táskámban, de mindig csak 1-2 olyan van, amit igazán szeretek használni. Egyik a kényelmetlen applikátora miatt, másik a túlzott fényessége, a harmadik az állaga miatt kerül ritkán elő, és még sorolhatnám. A Gloss d'Armani szájfény, annak is a Plum 600 névre hallgató árnyalata viszont szerelem volt első látásra.

Hogy miért?

Egy terméknek mindig a csomagolása az első, amivel találkozunk, és az Armani szájravalói bizony gyönyörűek. A csomagolás egyszerű, letisztult, de nagyon elegáns és igényes. Már messziről látszik, hogy luxustermékkel van dolgunk. A kupakban szokás szerint egy applikátort találunk, amely kényelmes és egyszerű felvitelt tesz lehetővé.

A hivatalos leírás szerint a Gloss d'Armani több, mint egy egyszerű szájfény, gyönyörű színek, kényelmes és hosszan - 8 órán át! - tartó ragyogás jellemzi, a textúrája pedig sima és nem ragadós. Ez nem kevés ígéret. Ami a színeket illeti, négy családba sorolták őket: Beige, Red, Pink és Plum, amiből számomra egyértelműen az utóbbi a legvonzóbb.

A Plum 600 szín egy gyönyörű árnyalat, számomra ilyen a tökéletes szájfény. A textúrája viszonylag sűrű, és az ígérettel szemben egy kicsit ragadós, de azért nem zavaróan. Teljesen kényelmes viselet, és nem kell attól tartani, hogy egy téli orrfújás után rajta marad egy fél papírzsepi.

Nem szükséges egynél többször belemártani az applikátort, bőven elég szájfényt vesz fel egy alkalommal is.

Ami a tartósságát illeti, a 8 óra extrém túlzás, azt még egy rúzs sem bírja ki. Ez a szájfény rajtam kb. 2 órán át tart, ha nem iszom vagy eszem, de 3 óra után is felfedezhető még nyomokban. Ezt a magam részéről kifejezetten jónak tartom, számos szájfény már akkorra lekopik, mire beérek dolgozni… A Gloss d'Armaninak egyenletes a kopása, szóval nem kell folyton a tükörben ellenőrizgetni, semmilyen kínos pillanat sem várható ezzel kapcsolatban.

Az ajkakat nem szárítja, sőt a legtöbb szájfénnyel ellentétben ez még a kicsit szárazabb szájon is remekül mutat.

A Gloss d'Armani szokás szerint horribilis összegbe kerül, konkrétan 9.050 Ft-ba, de akár ajándékba, akár magunknak megvéve egy különlegesebb alkalomra, tökéletes választás.

  • Termék: 5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 4/5
  • Tartósság: 4/5
  • Felvitel: 5/5
  • Csomagolás: 5/5

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása