Smink & Makeup

Ajánló: Szépségtrend webáruház

2012. március 22. spacegirl

Talán már észrevettétek a blog oldalsávjában, hogy legújabb támogatónk a Szépségtrend és Hajvarázs webáruház. Ezeket az együttműködéseket azért szeretjük, mert egy sor olyan terméket kipróbálhatunk, amit nekünk is pont olyan zsákbamacska megvenni, mint Nektek, ha nem olvasható valahol teszt róla. És ez a "valahol" persze mi szeretnénk lenni, hogy minél többet tudjunk segíteni az eligazodásban, hogy mit érdemes megvenni és mit nem, mert ugye költeni úgyis "muszáj" ezekre a dolgokra. (Persze a pasik ezt nem értik, de ez most mindegy!)

Az online rendelésnek sok előnye van, többek között a kényelem és a jó árak. Persze számos olyan tényező van, ami visszatarthat: nem lehet megtapogatni, kipróbálni a terméket, emellett pedig még mindig sokan félnek a netes fizetéstől és persze attól, hogy ténylegesen megérkezik-e a termék (a postát ismerjük sajnos). Ezek közül az első félelem leküzdésében mi igyekszünk segíteni, a másodiknál pedig simán megoldás az utánvétes fizetés.

A Szépségtrend egyébként több szempontból is szimpatikus volt, amiből talán a legfontosabb a széles választék és számos vonzó, Magyarországon sokszor nem olyan egyszerűen beszerezhető márka (pl. Tigi, Urban Decay, de érdemes megemlíteni, hogy MAC-et és Buorjois-t is tartanak!), illetve az, hogy konzumer, prémium és luxus márkák, illetve profi termékek egyaránt megtalálhatók a kínálatban. A széles választék pedig nemcsak a sminkekre vonatkozik, hanem a hajápolás, arcápolás, testápolás, illatszer és a különféle eszközök (sminktükör ♥, hajformázók stb.) területére is. És nem utolsó sorban vannak natúr és bio termékek is, beleértve az arcápolást és sminkeket is.

Ami az árakat illeti, nyilván nem tehetek állítást a teljes kínálatra, de megnéztem pár terméket és azok nagyon jó áron vannak. Íme egy véletlenszerű válogatás a számomra érdekesebb termékekből:

A jó árak mellett egyébként a szállítási költség sem vészes egyáltalán, 10 000 Ft rendelésig 1 100 Ft, 10 001 Ft és 14 999 Ft közötti rendelésnél 600 Ft, 15 000 Ft felett 0 Ft az ország egész területére. A fizetés a termékek átvételekor történik. A termékeket egyébként a 1145 Budapest, Szugló utca 60-62. alatt is át lehet venni, ilyenkor természetesen nincs szállítási költség sem.

Ti szoktatok online rendelni? A Szépségtrendet próbáltátok már?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása