Smink & Makeup

Vendégposzt: Diorshow New Look - Lélegzetelállítóan látványos szempillák

2012. március 22. makeupadmin

Az alábbi posztot Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. Érdemes nála körülnézni, remek cikkek vannak!

2012-ben az inspiráció a Dior “New Look” világából és annak értékeiből fakad, egy különleges szempillaspirállal: Diorshow New Look. Ez a forradalmi formula multi dimenziós volument hoz létre a drámai szempillasokszorozó hatásért. Akárcsak az 1947-es New Look kollekció nagyszabású formái, a Diorshow New Look is teljesen új, szenzációs volument hoz létre.

Merész, új külső

2002-ben a Dior bevezette a Diorshow-t, az első Dior szempillaspirált, amelyet közvetlenül a profi sminkesek technikái inspiráltak. Egyedülálló XL keféjével a Diorshow bombasztikus volument tudott kreálni a káprázatos megjelenésért. És ez csak a kezdet volt a Diorshow sikertörténetében. Egyik újítástól a következőig a Dior továbbra is alkalmazta a kifutók világának szakértelmét, amellyel minden Diorshow termék azonnali és káprázatos eredményt nyújtott.

Maxi-tól a mini-ig

Az új és exkluzív Diorshow nanokefével a Diorshow New Look szempillaspirál forradalmasítja a szempilla sminkjét a tökéletes, új külső megteremtéséért. Egy eredeti nanokefe és egy magas minőségű, szérum formula egyesítésének szülötteként a Diorshow New Look egytől egyig dúsítja a szempillákat, azonnal és hosszan tartóan. Különleges képessége, hogy megnyitja a tekintetet, bármilyen formájúak is legyenek a szemek, vagy hosszúak a szempillák. A káprázatos méret garantált, egyetlen szempillantás alatt.

Nanokefe

Az új Diorshow New Look kefe egy merész, XS méretű kefe, mely egy forradalmi új anyagból, rugalmas gumi és egy ellenálló műanyag tökéletes egyensúlyából készült, amely lehetővé teszi a könnyű használatot és a tökéletes pontosságot. Szokatlan felépítése két részből tevődik össze: a kefe alsó része négy tartályból és elválasztó tűkből áll, amelyek a szempillákat a gyökerüktől vonják be, miközben maximálisan szétválasztják azokat. A kefe felső része egy "szempilla elkapó" mikrofej, amely a legszűkebb hézagba is befér, hogy mindegy egyes szempillát elérjen, még a legrövidebbet is.

Lash Multiplier szérum formula

Több mint smink: a szempillák azonnal vastagabbak, szétválasztottak, többnek tűnnek. Mi a titok? Egy különleges polimer, amely képes minden irányban hatalmas szempillákat alkotni. Hosszabbító és volumen növelő tulajdonságainak köszönhetően minden egyes szempillát be tud vonni, az extrém vastagságért, hosszért és görbületért. Kiegészítő előnye az intenzív színhatás, amelyet egy exkluzív 3D hatásnak, a Dior Black GlassTM pigmentnek köszönhet. Ez a fekete pigment fényvisszaverő részecskékkel lett bevonva, amely növeli a szín mélységét és ragyogását. Szempillantás alatt megszárad, így a formula garantálja, hogy nem ragad és egész nap tart.

Dresscode: Couture

A Diorshow New Look három, lélegzetelállító árnyalattal kapható: New Look Black, New Look Brown és New Look Blue.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása