Smink & Makeup

Vendégposzt: Hangsúlyos szemek – Clinique Quickliner for Eyes Intense

2012. március 24. makeupadmin

Ezt a posztot ismét Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. További anyagokért nézz át hozzá is!

Tökéletesen definiált szemek egész nap és egész éjjel! Új és bámulatos segítség az elkenődés, elmaszatolódás és a pandamaci tekintet ellen. A Quickliner for Eyes Intense egy rendkívül sokoldalú szemceruza, mely precíz festékfelvitelt, élénk színű kontúrt, az egyedülálló szivacsos aplikátorával egyszerű eldolgozást tesz lehetővé!

Akik gazdagon pigmentált, élénk színű ceruzára vágynak, most megtalálják, amit keresnek. A Clinique által kifejlesztett Quickliner for Eyes Intense krémesen lágy állaga révén könnyen használható, ugyanakkor bámulatosan intenzív színhatást nyújt. Egyetlen vonással 12 órás tartósságot garantál. És mit tud még? Nem fakul, tartós és a folyékony tusokéhoz hasonló megjelenést biztosít.

Profi tippek Jenna Menard sminkmestertől

A Quickliner for Eyes Intense viselésének három módja, ahogy a Clinique nemzetközi sminkmestere javasolja.

  1. Vidd fel és dolgozd el a Quickliner for Eyes Intense-t a szemfestéked alá a tartós, könnyen viselhető eredményért.
  2. Merész krémfestékként is használható a Quickliner for Eyes Intense: vidd fel a szemhéj egészére és dolgozd el az ujjaddal. Ezután húzz egy vonalat a szempillák tövébe, hogy elmélyítsd a hatást.
  3. Az egyszerű, merész kontúrért használd magában a Quickliner for Eyes Intense-t: húzz egy vonalat a szempillák tövébe, de ne maszatold el. A vonal tökéletesítéséhez használhatsz fülpiszkálót is.

Remek hír, hogy a szemceruza vízálló, így ellenáll a könnyeknek, az izzadtságnak, párának. Szemészetileg tesztelt, így érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is biztonságosan használható. Valamint ahogy azt már a megszokhattuk a Clinique-től, ez a szemceruza is allergiateszttel vizsgált és 100% illatanyagmentes.

Ajánlott fogyasztói ára 5700 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása