Smink & Makeup

Bobbi Brown sminkoktatás és tanácsadás

2012. április 05. Katushka

Ismét egy nagyon klassz lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket. Korábban is volt már ehhez hasonló, de ott igazából bőrápolási tanácsadásról volt szó. Nah de most!! :) Bobbi Brown termékekkel lehet megtanulni az apró fortélyokat, ami azért egy nem mindennapi lehetőség! Mindezt egy szép környezetben, a Douglas Mammut, Váci utca és Westendben található üzletében. 

Személyre szabott, egymásra épülő rövid sminktanfolyamon lehet részt venni, aminek a hossza nyilván a témáktól is függ, de akár még arra is van lehetőség, hogy a sokak számára mumusnak tartott füstös sminket is megtanuljátok!

Egy füst alatt nem csak sminktrükköket tanulhattok meg, hanem a termékekkel is behatóbban megismerkedhettek. Így nem kell zsákbamacskát vennetek, hanem ha valami tényleg érdekel, ki lehet próbálni és ha tetszik az adott terméket meg is lehet azonnal vásárolni.

Időpontok:

  • Mammut április 5-7
  • Váci április 12-14
  • Westend április 19-21

Fontos, hogy az időpontokat előre le kell egyeztetni!!

  • Douglas Parfüméria Mammut: (36) 1 345 8542
  • Douglas Parfüméria Westend: (36) 1 238 7289
  • Douglas Parfüméria Váci: (36) 1 318 2323

Azért hívom erre fel a figyelmeteket, mert nagyon jó alkalom ez tényleg arra, hogy sminktrükköket tanuljatok és hogy a termékekkel is megismerkedjetek! 

Én régen egy ilyen lehetőségért még fizettem is volna, de most hála égnek ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, csak egy bejelentkezést igényel.

Ti kifogjátok próbálni?

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása