Smink & Makeup

Hirdetés: Kendőzetlenül a naracsbőrről

2012. április 10. spacegirl

Hiába feded harisnyával, nadrággal, egyszer szembe kell nézni a ténnyel, hogy bizony, mint annyi más nőnek, Neked is cellulitised van, még szörnyűbb nevén, narancsbőröd! Egyetlen nő sem érdemli meg, hogy a nőiességének essen áldozatula lába, hogy a lazább kötőszövetei és a hormonjai miatt így kiszúrjon vele a sors!

Sajnos a narancsbőr nagyon makacs barát! Hiába mozogsz, hiába diétázol, a csokira már gondolni sem mersz, s mégis, amikor belenézel a tükörbe, vagy leülsz és egymásra teszed a lábad, szemedbe ötlik a kendőzetlen valóság, hogy paplanos a lábad! Elkeserítő!

Sokan nem mernek levetkőzni, úgy érzik, takargatnivalójuk van, szégyellik magukat miatta, félénkké válnak, visszahúzódóvá. S mi lesz később?, hiszen nem sokára itt lesz a bikini szezon is.

Nem szégyellni kell, hanem tenni ellene! A Cellustop forradalmian új összetevőivel 4 ponton indít támadást a cellulitisz ellen. Ha a narancsbőrből szeretnél kibújni, akkor válaszd az Anti Cellulite Technology-t, a Cellustop összetételegyüttesét! Természetes alapanyagaival megmozgatja a zsírsejteket, felpezsdíti a nyirokkeringést, megemeli az alapanyagcserét és összetevőinek köszönhetően feszesebbé teszi a bőrt! Így használata során a bőrt lehorgonyzó kötőszöveti szálak újra rugalmasabbak lesznek, a zsírsejtek lefogynak.

Bővebb infóért kattints a Cellustop oldalára!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása