Smink & Makeup

Nivea újdonságok: friss tagok a megújult Q10 termékcsaládban

2012. április 13. spacegirl

A Nivea bloggertalálkozón tudtam meg, hogy a Nivea Q10 termékei immár 13 éve a piacon vannak, és kb. minden 2. másodpercben elkel közülük egy a világon. Igazi sikertermékekről van tehát szó, és a krémek formulájának a tökéletesítésén a cég folyamatosan dolgozik. Az összetétel most egy újabb aminosav származékkal, a kreatinnal egészült ki, amely segít a bőrsejtek energiatartalékainak aktivizálásában.

A Q10 egy koenzim, amely természetes módon a bőrsejteinkben található meg. Kettős élettani szerepe van: felel a sejtek energiaellátásáért és antioxidáns is egyben. A Q10 alapvető szerepet játszik a bőrsejtek energiatermelésében, amely minden sejtszintű folyamathoz elengedhetetlen a sejtek regenerációjától kezdve a kollagén szintézisig. A Q10 antioxidánsként felveszi a harcot a szabadgyökökkel szemben, melyek roncsolják a bőrt, és a bőröregedés egyik fő okozói. Sajnos a bőrben található Q10 mennyisége az évek múlásával párhuzamosan egyre csökken.

Ahogy a Q10, úgy a kreatin is egy aminosav származék, amely természetes módon megtalálható a bőrben. Úgy működik, mint egy „energiaraktár”, így tökéletes partner a Q10 számára. A kreatintermelődés a bőrben – akár csak a Q10 – az évek során csökken. Ezért érdemes a bőr kreatinszintjét kívülről is támogatni, hiszen ezáltal a bőröregedés természetes módon lassítható. A bőrsejtek a kreatinnak köszönhetően gyorsan aktivizálhatják az energiatartalékaikat, amikor csak szükség van rájuk.

A Nivea Q10plus kreatinnal dúsított termékcsaládja arra hivatott, hogy még hatékonyabban segítse a ráncok megelőzését, azáltal, hogy növeli a bőrben lévő Q10 hatóanyag szintjét. A magas UVA és UVB fényvédelemnek köszönhetően pedig segít megelőzni a ráncok kialakulását. Az új formulának köszönhetően a bőr intenzíven hidratálttá válik, és így üde és ragyogó lesz.

A termékcsalád 2012-es újdonságai:

NIVEA Q10plus Pórusfinomító Ránctalanító Nappali Arckrém

A Q10-et, kreatint és algakivonatot is tartalmazó innovatív készítmény segítségével a ráncok csökkennek, a bőr pórusai láthatóan finomodnak. A könnyű és intenzíven hidratáló gél állagú krém gyorsan felszívódik, a 15-ös napvédő faktor és a megbízható UVA védelem pedig segít megvédeni a bőrt a nap károsító hatásaival szemben.

Kiszerelés: 50 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 3799 Ft

NIVEA Q10plus Golyós Szemkörnyékápoló

A bőrazonos Q10 koenzimet és panthenolt is tartalmazó hatékony formula hűsíti a bőrt, csökkenti a fáradtság látható jeleit, a szem puffadtságát, és segít kisimítani a szem körüli ráncokat.

Kiszerelés: 10 ml

Ajánlott fogyasztói ár: 3149 Ft

Ti szeretitek a Nivea termékeket? Mit használtok tőlük?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása