Smink & Makeup

Születésnapi nyereményjáték sorozat - Nyerj UNE sminkszettet!

2012. április 23. Katushka

Sokak számára fontos a természetesség. Nem csak a színekben, de az összetevőkben is. Ezért most a legújabb nyereményjátékunkban egy UNE sminkszettet nyerhettek!

Az UNE nem a tökéletesre törekszik, engedi a nőknek, hogy önmaguk lehessenek, kihangsúlyozzák azt,ami a legszebb bennük, anélkül, hogy megváltoznának. Természetes. Harmonikus. Univerzális.

100% Mineral Foundation - 100% ásványi alapozó

Az összetevők 100%-a természetes eredetű. A finom, könnyed ásványi púder engedi lélegezni a bőrt. Talkum-mentes, azonnali ragyogást biztosít, maszkhatás nélkül.
A finom ásványi pigmentek egybeolvadnak a bőrrel.

Használat: az egyenletes arcszín érdekében vigyük fel az egész arcra.

SFumato Eyes Shadow - Szemhéjpúder

Összetevők: 99.5% -a természetes eredetű és 12.6% -a biogazdálkodásból származik!

Természetes és Bio kozmetikumok Ecocert tanúsítvánnyal.

Púderes textúra, mely lágyan, füstös árnyékot ad a szemhéjnak. Talkummentes, finomra őrölt ásványi pigmentekben gazdag, így biztosítja a természetes színhatást.

A tok tartalmazza a szemhéjpúdert, egy tükröt és egy kis ecsetet a könnyebb felvitel érdekében.

Bőrgyógyászatilag és szemorvosok által tesztelt.

Sheer Lips Gloss - Szájfény

Az összetevők 100% -a természetes eredetűek és a 7%-a biogazdálkodásból származik. Könnyű, hidratáló formula, mely ápolja az ajkakat. Áttetsző, nem ragadó textúra, a tökéletes ragyogásért. A színárnyalatokat az ajkak természetes színe ihlette.

Kérdés:

A Sfumato Eye Shadow-ban milyen arányban találhatók meg a természetes eredetű és a biogazdálkodásból származó összetevők?

 

A játék vége: április 26. este 20:00 óra

Ha megvan a válasz, akkor küld el nekünk a makeupblog.nyeremeny@gmail.com-ra! A levél tárgya legyen a következő: UNE játék

A nyerteseket az érvényes jelentkezést leadók (azaz akik elküldik a helyes választ a megadott emial címre) között sorsoljuk ki! Eredményhirdetés a Facebookon! A nyertest emailben is értesítjük. Egy személy csak egy érvényes nevezést adhat le! Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása