Smink & Makeup

Új napozók a Niveától: Protect & Bronze és Pure & Sensitive

2012. április 25. spacegirl

A Nivea két új termékkel is készült a napsütötte hónapokra, az egyik a barnaságot támogatja, a másik pedig a kifejezetten érzékeny bőrűek számára nyújt hatékony védelmet.

A Nivea Sun Protect & Bronze, mint neve is mutatja, egy kettős hatású termék, amellyel a barnaság és a védelem egyszerre teljesül. A kényelmes, pumpás kiszerelésű Nivea Sun Protect & Bronze 20-as és 30-as fényvédő faktorral is kapható. Könnyen és gyorsan felvihető a bőrre, könnyű formulája pedig nyom nélkül felszívódik és azonnal kifejti hatását. A termék formulája glicirretin savat tartalmaz, amely fokozza a bőr melanin termelését, és még hosszabb ideig tartó barnaságot eredményez. A Nivea Sun Protect & Bronze 200 ml-es kiszerelésben kapható, 20-as fényvédővel 4.399 Ft-ért, 30-as fényvédővel pedig 4.849 Ft-ért.

A Nivea Sun Pure & Sensitive FF50 az érzékeny bőr számára nyújt ápolást és rendkívül magas UV védelmet. Nem tartalmaz színezőanyagokat, tartósítószert és illatanyagokat, amelyek irritálhatják a bőrt. A felvitel utáni azonnali védelmet az ásványi és kémiai fényszűrők kombinációja garantálja, az ápolást pedig az aloe vera, az E-vitamin és számos bőrhidratáló anyag. A Nivea Sun Pure & Sensitive 200 ml-es kiszerelésben kapható 4.849 Ft-ért.

A Nivea ajánlása szerint a bőr optimális védelme érdekében 6 kávéskanálnyi fényvédő krémet kell felvinni: egyet-egyet a karokra, egyet-egyet a lábakra, egyet a felsőtestre és egyet a hátra. Ugyanezt a mennyiséget kell alkalmazni ismételten úszás vagy törülközés után a megfelelő védelem fenntartása érdekében.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása