Smink & Makeup

Bobbi Brown segít a tökéletes szemöldök elérésében

2012. május 03. Katushka

Bobbi Brown is piacra dobott egy új szettet, ami arra hívatott, hogy a szemöldök formája és színe a lehető legtökéletesebb legyen.

A szemöldök az egyik legfontosabb eleme az arcnak. Többek között ez határozza meg az arc karakterét. Ha nem jó a formája, gondozatlan, vagy hiányos, akkor azzal nagyon lerombolhatjuk az összképet, hiába van a szemünk tökéletesre sminkelve.

Nagyon fontos, hogy a szín jól legyen megválasztva, mert sokan esnek abba a hibába, hogy a sötétbarna szemöldöküket fekete ceruzával, vagy szemhéjfestékkel festik meg. Én ezért valami büntit találnék ki!! :) Ha valakinek sötét barna a szemöldöke, könyörgöm ne fesse feketével!! Használjon a szemöldökszínének megfelelő árnyalatot. Ehhez ad segítséget Bobbi.

(Világos, szőke szemöldökhöz)

(Sötét, barna szemöldökhöz)

(Clear; Blonde; Mahagony; Aubum; Rich Brown)

A szemöldök formázásában a préselt festékek nyújtanak segítséget. A mini palettában két színt találhattok. Az egyik paletta a szőke/világos szemöldökű hölgyeknek lett tervezve, a másik pedig a sötétebb barna/"feketés" szemöldökre. Emellett találhattok még a palettában egy kis tükröt, ami a felvitelben nyújt nagy segítséget, illetve egy kis szemöldök ecsetet. Mindemellett mindegyik palettában van egy picike kis szemöldökcsipesz, amivel az oda nem illő kis szálakat eltávolíthatjátok egy pillanat alatt. A kicsi kis szempillaspirálra hajazó eszköz pedig a szálak egységes színét hivatott szolgálni, illetve hogy tartást adjon azoknak. 

Mindent egybevetve nagyon kis praktikus, utazás és retikül barát darabok születtek Bobbi Brown háza táján.

Ti hogyan formázzátok a szemöldökötöket?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása