Smink & Makeup

Születésnapi nyereményjáték sorozat - Nyerj The Body Shop ajándékcsomagot

2012. május 03. Katushka

A születésnapi nyereményjátékunk folytatódik! A következő játékban The Body Shop ajándékcsomagokat nyerhettek tőlünk, ha válaszoltok egy egyszerű kérdésre a The Body Shop megújult illataival kapcsolatban!

1. csomag - Chocomania Body Butter 250 ml és Body Scrub 50ml
2. csomag - Define & Lengthen Mascara és Brow & Liner szett
3. csomag - Banana sampon és hajpakolás 250 ml

 

Egy kis infó a nyereményekről

Chocomania Body Butter és Body Scrub

Intenzív, hidratáló krém az egész testnek, mely akár 48 órán át hidratálja a legszárazabb bőrt is. A testvaj csábító illatát a lágy csokoládé inspirálta. Krémes állagának köszönhetően könnyedén felszívódik, így egyszerre táplálja és kényezteti a bőrödet. A Chocomania testvaj a The Body Shop termékei közül a legmagasabb arányban, 45%-ban tartalmaz méltányos közösségi beszerzésből származó hatóanyagokat. A Chocomania termékcsalád a Community Fair Trade hatóanyagok ( aloe vera, marula olaj, kakaóvaj, bio szűz kókuszolaj, shea vaj, szójaolaj, szezámolaj, brazildió-olaj, olívaolaj, cukor, babassu olaj, méz és méhviasz) nagyarányú felhasználásával hozzájárul a közösségek életminőségének javításához szerte a világon.

Chocomania Body Scrub

Lágy testradír, mely masszírozás közben stimulálja a bőrt, ezáltal segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. A kifinomult, csokoládé illatú radír puhává és egyenletesen simává varázsolja a bőrt.

Define & Lengthen Mascara

Ez a speciális szempillaspirál megnyújtja a pillákat, és egyenletesen osztja szét a festéket a szempillák szélén is. Hatóanyagai a méhviasz és a marula olaj nagyon hatékony hidratálók, táplálják és erősítik a szempillákat.

Brow & Liner szett

Ez a praktikus, kompakt szemöldökpúder a tökéletes szemöldök titka. Egy dupla végű ecsetet és a két, egy világosabb és egy sötétebb színárnyalatot tartalmaz, mellyel igazán karakteres lesz a szemöldököd. Bőrgyógyászatilag tesztelt, kontaktlencsét viselők számára is ideális.

Banana sampon és hajpakolás

Ellenállhatatlan, ínycsiklandó illatú banános sampon, mely kíméletesen tisztítja és táplálja a hajat, puhává és fényessé varázsolja. A sampon igazi banánpürét tartalmaz, mely nagyon finom, de még annál is jobb hidratáló.

A kérdés a The Body Shop klasszikus illataival kapcsolatos.

Miben újultak meg a Love etc..., Dreams és a White musk illatok?

Válaszként elég ha egy "újítást" elküldtök a három közül! A válaszhoz segítséget itt találtok: http://www.facebook.com/thebodyshop.hu

A játék vége: május 6. este 20:00 óra

Ha megvan a válasz, akkor küld el nekünk a makeupblog.nyeremeny@gmail.com-ra! A levél tárgya legyen a következő: The Body Shop játék

A nyerteseket az érvényes jelentkezést leadók (azaz akik elküldik a helyes választ a megadott emial címre) között sorsoljuk ki! Eredményhirdetés a Facebookon! A nyertest emailben is értesítjük. Egy személy csak egy érvényes nevezést adhat le! Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása