Smink & Makeup

Estee Lauder Bronze Godees nyári kollekció a tengerpart és a napfény jegyében

2012. május 06. Katushka

Csupa vágy, csupa forróság, csupa nőiesség: a Bronze Goddess Capri smink Capri szigetének napfényes, kifinomult és fényűző hangulatát idézi. A kollekció meleg, csillogó arany és metálos színeit, napcsókolta árnyalatait gazdag barnák és fehér egészíti ki, melyek a Mediterrán térség hegyeit és a Földközi-tenger rejtett mélységeit idézik.

A kollekció nevéből is adódik hogy leginkább itt is a napbarnított, bronzos színek amik dominálnak. Nyárra nem kell sokféle szín, viszont fontos elem a ragyogás és a csillogás. Erre a célra tökéletesen megfelel ez a kollekció.

Pure Color Five Color Glee Powder Eye Shadow paletta

A plaetta 5 árnyalatot tartalmaz: 4 metálfényű, barna és bronzos árnyalatokat, illetve egy szintén magasfényű akvamarin kék árnyalatot, ami egy tengerparti esti sétához tökéletes viselet lehet. Felvihető halványabb rétegben is és erős, élénk színként is. Az innovatív prizmafény technológiájú formula folyékony, por és zselé állagot egyesít, így erős színintenzitást biztosít, a festék nem folyik el, nem repedezik és nem fakul. Szárazon és nedvesen egyaránt használható.

Ára: 13 000 forint

Pure Color Intense Kajal Eye Craylon Duo White Sands/Molten Lava ceruza

A kétvégű, vastag ceruza két színárnyalatot foglal magában. Az egyik végén egy fehér puha ceruza található, mellyel tökéletes highlightert tehetünk a szemöldökünk alá, ezzel kiemelve a szemöldököt, illetve a belső szemzugban és az alsó vízvonalon alkalmazva optikailag nagyíthatjuk a szemeket. A másik végén pedig egy sötét barna, krémes ceruzát találhatunk, mellyel kontúrozhatjuk a szemeket. Alapként is használható, illetve krémességének köszönhetően, jól eldolgozható, így füstös smink elkészítéséhez is használható.

Ára: 5 800 forint

Pure Color Gloss Shimmering Mirage szájfény

A szájfény arany, gyöngyházfényű csillogásának köszönhetően nyárra tökéletes választás. Az aranyló szín nedves hatást kölcsönöz az ajkaknak. Lágy, krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető, nem kelt ragacsos érzetet, hidratálja az ajkakat és egész nap kellemes érzetet nyújt.

Ára: 7 000 forint

Pure Color Molten Lava körömlakk

A tökéletes megjelenés részét képezi a körömlakk is. Ha már energiát fektetünk a sminkünkre a körmökről sem szabad megfeledkezni. Érdemes a sminkhez illő lakkot választani. Természetesen egy színben passzoló lakk is része a nyári kollekciónak.

Ára: 5 500 forint

Pure Color Illuminating Powder Gelee

A bronzos archoz nélkülözhetetlen egy szép bronzosító púder. Ennek a darabnak a különlegessége, hogy gél állagának köszönhetően szépen eloszlatható, építhető, így a gyenge fedéstől az erősig, bármit választhatunk. Ez az árnyalat minden bőrszínhez tökéletes.

Ára: 10 200 forint

Igaz picit borsos az ára, de én a bronzosító púdert nagyon kipróbálnám! :)

Nektek hogy tetszik? Ti nyáron milyen színeket használtok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása