Smink & Makeup

Vendégposzt: Feltűnő neon vagy romantikus pasztell?

2012. május 09. makeupadmin

Az idei év kétségkívül a színek éve. A különböző mintázatokról alig esett szó, helyettük a neon és a pasztellszínek inváziójával vannak elfoglalva a divatmagazinok. A Shopping.hu most következő összeállításai kapcsán mindenki eldöntheti, hogy melyik tábort erősíti. 

Retro neon színek

A zöld, narancssárga és pink neon árnyalatai egyértelműen visszahozzák a botrányos stílusú 80-as és 90-es éveket. Nem kell azonban félnünk, idén a visszafogottabb stílusú, letisztult ruhadarabokon találkozhatunk elsősorban a neon színekkel. Ha nem akarunk bevállalni egy ilyen feltűnő ruhadarabot, de mégis vonzódunk az élénk tónusokhoz, akkor érdemes táskákban, ékszerekben és más kiegészítőkben gondolkodni, hiszen egy egyszerű fekete szettel már teljesen más a hatásuk.

Lágy pasztell árnyalatok

A pasztell tónusokhoz a visszafogott nőiesség és a romantika társul, így lényegében mindegy, hogy milyen ruhadarabot választunk, a hatás garantált. Az idei évben vannak kiemelt kedvencek is, a mentával és a korallal már minden üzletben találkozhatunk, de ne felejtsük el a klasszikus bézst és rózsaszínt sem. Egy szetten belül is keverhetjük őket, de vigyázzunk, hogy két-három színnél ne variáljunk többet az egységes összkép érdekében!

 Pasztell: 

H&M menta top
Mango kétrészes ruha
Zara szürke táska
Stradivarius pasztell rózsaszín magassarkú
Bijou Brigitte virágos gyűrű

Neon:

H&M sárga tunika
Mango műanyag karperec
Zara kék szandál
Bershka neonzöld clutch
Mango kék overál 

 Pasztell:

F&F korall blézer
Zara mentazöld szandál
Women’secret kék blúz
New Yorker pasztell sárga nadrág
Pull and Bear kézitáska

Neon:

Zara platform szandál
H&M kék blézer
Bershka színes övek
H&M színes rövidnadrág
Pull and Bear átlátszó táska  

Ha megtetszettek az összeállítások, kattintsatok további termékekért a Shopping.hu több ezres termékkatalógusába és nézzétek meg a divatmagazinban, hogyan lehet őket beépíteni a ruhatárunkba! 

Kép forrása: Fashion Gone Rogue

Mihály Viktória, Shopping.hu

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása