Smink & Makeup

Egy éves a Makeup Blog: Nyerd meg az YSL ikonikus korrektorát!

2012. május 11. spacegirl

A régi olvasók már tudják, hogy az egyik kedvenc termékem az YSL ikonikus korrektora-highlightere, a Touche Éclat. Olvashattatok már róla részletes tesztet és különböző felhasználási javaslatokat, ezen kívül természetesen köszöntöttük őt a 20. születésnapján is. Most pedig az a csodálatos hírünk van a számotokra, hogy az YSL jóvoltából van nálunk 2 db belőle, amit közöttetek szeretnénk kisorsolni!

ysl_nyeremeny_550.png

A játékra a Facebook oldalunkon található nyereményjáték alkalmazásban tudtok jelentkezni a nevetek és email címetek megadásával!

Meddig tart a játék?

A játék most indul, és 2012. május 12. 20:00 óráig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A nyertesek a nyereményüket a 1033 Budapest, Flórián tér 1. II. emeletén (CEMP Sales House) vehetik át, hétköznap 9.00-17.00 között.

Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. Az eredményt a Facebook oldalunkon hirdetjük ki 2012. május 12-én, a nyertesek május 14-én 20.00 óráig jelentkezhetnek emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán nyilvános vagy privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása