Smink & Makeup

Puha lábak pedikűr nélkül? Itt a Hansaplast bőrkeményedés elleni termékcsalád

2012. május 15. spacegirl

Lehet, hogy lemaradtam valahol, de nekem a Hansaplastról mindig a sebtapasz jut az eszembe. Ezek után kicsit meglepődtem, amikor megláttam, hogy van egy három lépéses, bőrkeményedés elleni lábápoló programjuk is. Sőt mi több, azt mondják, hogy reszelő vagy habkő nélkül varázsolnak puha talpat, amiben elsőre kicsit kételkedem, úgyhogy mindenképpen tesztnek fogom alávetni őket.

A termékcsaládnak - ahogyan a fenti képen is látszik - három tagja van, egy bőrkeményedés elleni bőrradír, egy krém, illetve egy szérum. A termékek formulája nagy koncentrációjú ureára és olyan aktív összetevőkre épül, amelyek arra szolgálnak, hogy a láb bőrét puhává tegyék. A bőrradír és a krém 4 nap után, a szérum pedig már az első alkalommal látható eredményeket ígér. Nekem az első két termék van meg, ma már rá is vetem magam, hogy mire jó idő lesz, már szép legyen a lábam...

Összetételében és kommunikációjában az Eucerin termékekre emlékeztetnek ezek a darabok, úgyhogy nem kis elvárásokkal közelítek feléjük.

A bőrradírról

2 az 1-ben termék, habkő-részecskékkel és természetes kősókkal hámlasztja a bőrkeményedéseket és urea, ill. mandulaolaj tartalmával gyengéden ápolja a lábat. Nem meglepően zuhanyozás közben vagy után kell használni a talpon és a saroknál, hetente 1-3 alkalommal. Használat után alaposan le kell öblíteni.

A krémről

Ez a kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett krém 20%-os urea tartalmával és Aquaporin technológiával száll szembe a bőrkeményedéssel, és mélyen hidratálja a bőrt. Naponta kétszer, reggel és este kell használni úgy, hogy körkörös mozdulatokkal felvisszük a sarokra és a talpra, amíg teljesen be nem szívódik.

A szérumról

A termékcsalád szérum tagja azonnali eredményt ígér, és azt ígéri, hogy az urea és a tejsav magas koncentrációjának köszönhetően a legsúlyosabb bőrkeményedésekkel is megküzd. Applikátoros a kiszerelése, így precízen lehet felvinni az érintett területre. A szérumot napi kétszer érdemes használni, súlyos bőrkeményedés esetén habkővel is rásegítve. Ez a kiszerelés kb. 120 felvitelre elegendő.

A Hansaplast Intensive Help termékcsalád ajánlott fogyasztói ára:

  • 2 in 1 Bőrkeményedés elleni bőrradír, 75 ml: 1.250 Ft
  • Bőrkeményedés elleni krém, 75 ml: 1.475 Ft
  • Bőrkeményedés elleni szérum, 6 ml: 1.770 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása