Smink & Makeup

Bobbi Brown Long Wear Eye kollekció

2012. május 17. Katushka

A "long wear" termékek, ahogy a nevükből is adódik, arról híresek, hogy reggeltől estig tartanak, nem kenődnek el, nem csomósodnak, és csúsznak el. Bobbi Brown új kollekciója a szem tartós sminkelésére fektette a hangsúlyt.

Ebben a rohanó világban a nőknek reggelente nincs idejük hosszú perceket tölteni a tükör előtt, hogy elkészítsék a sminkjüket, arról nem is beszélve, hogy egy zsúfolt munkanap közbe senki se akar azzal foglalkozni, hogy elkenődött e a szemfesték, nem hogy még azt igazgatni. Én már csak tudom!!  

Mi az ami problémát okozhat? A szempillaspirál elkenődik... A szemhéjpúder kifakul, becsomósodik, beül az apró ráncokba... A szemceruza beül a szemzugokba... arról nem is beszélve, hogy a szemceruza tud a leges legjobban elkenődni, legalábbis nálam. Ha nem ilyen long wear terméket használok, akkor nagyjából pár óra múlva csinálhatom újra a sminkemet...

Intensifying Long-Wear Mascara - Fekete szempillaspirál

Egy szempillaspirálnak nem csak az a dolga, hogy hosszabbítsa és dúsítsa a pillákat, hanem hogy az reggeltől estig, vagy amíg akarjuk, a helyén maradjon, akár 16 órán keresztül. A speciális kialakítású kefe nem csak dúsít, hosszabbít, hanem hangsúlyos ívet ad a pilláknak. Mivel extra tartós szempillaspirálról van szó, eltávolítása a következő képen tud történni: egy vattakorongot átitatunk langyos vízzel, és pár másodpercig "áztatjuk" a pillákat benne. Ezután minden festék könnyedén lejön.

Ára: 6 200 forint

Long Wear szemceruza

Vége annak az időszaknak, hogy a szemceruza mindenhova kerül, a felviteltől számítva pár óra múlva, csak oda nem ahova kell. Főleg a nagy melegben szükség van a tartós szemceruzákra, mert ilyenkor fokozottan "mozgékonyak" a szemceruzák... De nem ez a ceruza, mivel ez akár 12 órán át mozdulatlan marad a szemen. Speciális textúrájának köszönhetően, a bőr melegétől még puhább lesz, így a felvitelt maximálisan megkönnyíti. Mivel extra pigmentált, ezért mély, telt színeket kapunk a szemünkön, legyen az a szemhéj, az a szempillatő, vagy akár a vízvonal. Felviteltől számítva nagyjából fél percig nagyon szépen eldolgozható, de utána "megköt" és utána minden marad úgy ahogy van. :)

6 árnyalatban elérhető ez a tartós szemceruza

  • Jet
  • Mahagony
  • Smoke
  • Hunter
  • Black Navy
  • Black Plum

Ára: 6 700 forint

Long Wear krémes szemhéjfesték

Ne tévesszem meg a krémes textúra. Régóta tudjuk, hogy az ilyen állagú szemhéjfestékek szuper tartósak. Nem kenődnek el, nem csomósodnak be a mélyítővonalban és nem fakulnak. Selymesen krémes textúrájának köszönhetően a festék érzete kényelmes, nem nehezíti el a szemeket. Ezek az erős pigmentáltságú szemhéjfestékek akár 12 órán át fennmaradnak a szemhéjon. Felvitele egyszerű! Használhatunk szintetikus ecsetet is hozzá, vagy akár az ujjbegyünket is.

5 új árnyalatot találunk a kollekcióban

  • Velvet Plum
  • Cool Lilac
  • Black Violet
  • Smokey Topaz
  • Berry Noir

Ára: 6 400 forint

Megvásárolható bármely Douglas üzletben!

Nektek hogy tetszik ez a kollekció?

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása