Smink & Makeup

Giorgio Armani Eyes to Kill Acqua: nyári limitált kiadás

2012. május 24. spacegirl

BEAUTY VISUAL_EYES ON FIRE_US_bd.jpg

Megérkezett a Giorgio Armani limitált nyári kollekciója, amely erősen szemhangsúlyos, hiszen Armani úr szerint "A nő ereje a szemében rejlik". A kollekció része hat csodálatos, oxidált fémekkel ötvözött mediterrán szín az Eyes to Kill Intense szemfestékekből, az Eyes to Kill vízálló szempillaspirálja, illetve két vízálló Smooth Silk szemceruza.

A bársonyos textúrájú Eyes to Kill Intense szemfestékek kettő az egyben színekben érkeztek, három vulkanikus bronz és három dolce vita pink árnyalatban, és vízálló, csomósodás- és elkenődés-mentes eredményt ígérnek.

ETK_ACQUA_HD_3b.jpg

Dolce vita pink árnyalatok: fémes hatás amely felidézi a rózsaszín szürkületben rejlő lágyságot
29 - Rose Titanium: lágy pink a fehér arany érintésével
28 - Red Platine: mély pink a tört bronz érintésével
27 - Oxidised silver: mély pink a higany szürke érintésével

Vulkanikus bronz árnyalatok: a forró nyári napsugarakkal fűszerezve
24 - smoky copper: sötét barna az arany csillogásával
25 - Rusted gold: antik zöldes bronz az arany csillogásával
26 - Carat gold: felhevült arany a homokon megcsillanó napfény ragyogásával

Régóta szerettem volna már kipróbálni ezeket a szemfestékeket, így nagyon megörültem, amikor ma az asztalomon találtam a 25-ös, Rusted Gold árnyalatot a limitált nyári kollekcióból. Mind megjelenésében, mind textúrájában nagyon hasonlít a kistestvérre, a L'Oreal Paris Color Infallible szemfestékekre, de míg azok sokkal inkább "hétköznapi" színekben érhetők el (ami persze nem vesz el az értékükből), ezek egytől egyig nagyon különlegesek és árad belőlük a luxus és elegancia.

ga_eyes_to_kill_acqua.jpgGiorgio Armani Eyes to Kill Intense 25 - Rusted gold

ga_eyes_to_kill_acqua_minta.jpgGiorgio Armani Eyes to Kill Intense 25 - Rusted gold (életben még sokkal szebb!)

Amikor ezt a mintát készítettem, azonnal arra gondoltam, hogy milyen tökéletes füstös szemet lehetne ezzel a különleges bronz-arany árnyalattal készíteni. Egy perc alatt ki is próbáltam, ami megmutatásra ugyan nem alkalmas, de legalább megállapíthattam, hogy tökéletes lesz!

Az Eyes to Kill Intense szemfestékek ajánlott fogyasztói ára 8.300 Ft.

PACKSHOT_ETK-ACQUA_POS.jpg

Az Eyes to Kill vízálló szempillaspirál dúsító és hosszabbító hatású, és persze csomómentes, harmonikus fekete ragyogást ígér, bármit jelentsen is ez. Az Eyes to Kill vízálló szempillaspirál ajánlott fogyasztói ára 9.400 Ft.

ETK ACQUA_Smooth Silk Eye Pencil_taupe_02_fond bl.jpg

Az Eyes to Kill Smooth Silk vízálló szemceruzák szintén a ragyogás fokozására hivatottak, finom textúrájuknak köszönhetően könnyen siklanak, és az ígéret szerint 8 órán keresztül tartósak maradnak. Az Eyes to Kill Smooth Silk vízálló szemcerzák ajánlott fogyasztói ára 5.800 Ft.

Az Eyes to Kill Acqua nyári limitált kiadása 2012. májusától kapható a Mammut II-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása