Smink & Makeup

Teszt - Violent Lips szájtetoválás

2012. június 01. Katushka

Nagyon sok külföldi oldalon láttam és olvastam erről a termékről és már nagyon nagyon vártam, hogy végre én is kipróbálhassam :)

_DSC2024.jpg

Pár szót a termékről. Több mintában is lehet rendelni, nekem piros csillámos és szivárvány színű van. Itthon a Csillámvilág forgalmazza. Mondjuk szerintem érdekes elnevezés ez: Vad ajkak, de tény, hogy nem mindennapi a végeredmény. Egy csomagban 3 darab tetkó van. Ez első használatkor praktikus, mert megmondom az őszintét, nem sikerült az első szépre. Persze nem csak a próbálkozások miatt van benne ennyi, hanem hogy ne kelljen folyton rendelgetni, legyen otthon tartalékba :) Nagyon tartós, akár 48 órát is kibír, de azért az már szerintem nem egészséges. Érzetre eleinte kicsit fura, mert azért érezni hogy van egy réteg valami a szánkon, de nagyon hamar meg lehet szokni. Csóktesztet nem végeztem :) de a dörzsölést 100%-ig kibírta. Eltávolítása vízzel történik.

Na de jöjjön az hogy hogy lehet feltenni a "tetkót" a szájunkra.

Az alsó és a felső ajakra való egy lapon van, amiből ki kell nyomni a tetkókat.

Violent lips (25).jpg

Violent lips (2).jpg

Ha kiszedtük a mintákat, akkor meg kell néznünk, hogy hogy illeszkedik a szánkra, és ez alapján ki kell vágni a nekünk megfelelő méretet. 

Violent lips (27).jpg

Violent lips (5).jpg

 Violent lips (7).jpg

Ha ezzel megvagyunk, akkor le kell húzni az átlátszó fedő fóliát és a szánkhoz kell illeszteni. Ezután egy benedvesített szivaccsal vagy törölközővel át kell itatni a mintát, hogy az stabilan odatapadjon. Pár másodperc után el is tudjuk távolítani a papírréteget és a szánk máris tartós "rúzsba" burkolózott. :)

Violent lips.jpg

Előny:

  • nem kenődik el
  • órákon át fennmarad (lehet inni, enni, csókálló)
  • tökéletes szájformát biztosít
  • nincs szükség szájkontúr ceruzára és a folyamatos javítgatásra
  • 1 csomagban 3 matrica is van

Hátrány:

  • 1-2 alkalom szükséges ahhoz hogy igazán szépen fel tudjuk tenni a matricát

 

Hogy még jobban el tudjátok képzelni hogy is működik ez gyakorlatban, jöjjön egy videó.

A Csillámvilágnál egy csomag Violent Lips most 3 250 forintba kerül.

Szerintem nagyon bulis. A napközben munkába, suliba nem ajánlom, de egy buliba, szilveszterre, jelmezbálba simán viselhető :)

 

Ti kifogjátok próbálni?

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása