Smink & Makeup

Palvin Barbi szépségtitkai és a legújabb színtrendek

2012. június 02. blondiegirl

A L'Oréal pénteki sajtótájékoztatóján Palvin Barbara volt a díszvendég. A fiatal modell elmondása szerint elsírta magát örömében, amikor felkérték, hogy legyen a L'Oréal szépségnagykövete. Nagyon megtisztelőnek érzi, hogy olyan illusztris társaságba került be, mint Jennifer Lopez, Milla Jovovich, Cludia Schiffer vagy Gwen Stefani, Cannes-ban pedig sztárokkal együtt vonulhatott a vörös szőnyegen.

Palvin Barbi, a L'Oréal legfiatalabb szépségnagykövete

Barbinak a L'Oréal Lumi Magic alapozó a kedvence, mert hidratálja a bőrt és véd a káros napsugárzás ellen, az új Miss Candy nyári kollekciót pedig mintha neki készítették volna: cukorkaszínei frissek és fiatalosak. Családjában két régi szépségtitok hagyományozódik anyáról lányára: a dédi nagyi szerint sok tejet kell inni, mert attól lesz sokáig szép, édesanyja pedig azt tanácsolta neki, hogy naponta kétszer hideg vízzel mossa meg az arcát, hogy feszes maradjon a bőre. Barbi hozzátette: a szépség belülről fakad, így amennyiben harmóniában élünk önmagunkkal, mindig sugárzóak lehetünk.

A sajtótájékoztatón Dr. Törőcsik Mária trendkutató, a Pécsi Tudományegyetem professzora tartott előadást a legújabb színtrendekről.

A színek kreatív felhasználására rengeteg példát találunk az autóipartól kezdve a lakberendezésen át szépségiparig. A norvég Siren Elise Wilhelmsen designer Season Carpet-je a hőmérsékletnek megfelelően változtatja a színét. Így követi az időjárás és évszakok változását: 15°C-on a kék zöldre vált, vagy a lila rózsaszínre, 28°C-on a pirosból sárga lesz.

Az UNICEF a Dulux segítségével jótékony célokra használja fel a színeket. Own a color  kampányukban több mint 16 millió szín közül bárki megvásárolhatja kedvenc színét egy fontért. A befolyt összegből az UNICEF gyermekmentő projektjeit fogják finanszírozni.

"A színek az életünk során mindenhol jelen vannak, alkalmat adnak a frissesség, az élmény, a játékosság, a kreativitás és az önkifejezés megélésére. Élvezzük tehát a színeket és az új hatásokat!" - mondta  Dr. Törőcsik Mária.

A L'Oréal újdonsága a Miss Candy kollekció mellett a Christophe Robin hajszín-specialista által megújított Préférence hajfesték kollekció exkluzív személyre szabott árnyalatokkal. Érdekessége, hogy a dobozok hátoldalán az adott hajfesték színéhez illő sminktippeket is adnak. A hajfestékekről hamarosan bővebben is olvashattok nálunk.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása