Smink & Makeup

Kipróbáltuk a Maybelline Color Tattoo-kat

2012. június 25. spacegirl

maybelline_color_tattoo2.jpg

Korábban már örömködtünk nektek, hogy végre hozzánk is megérkeztek a Maybelline Color Tattoo-k. A Color Tattoo-k krémes gél állagú szemfestékek és nagyon szép, élénk színekben lehet őket kapni. Én három színt próbáltam ki, a Turquoise Forever (20) türkizt, az Endless Purple (15) lilát és a Timeless Black (60) feketét. Mindegyikük nevében benne van valami olyan szó, ami a hosszan tartó hatásra utal, és ez persze nem véletlen.

maybelline_color_tattoo.jpgMaybelline Color Tattoo Turquoise Forever (20), Timeless Black (60), Endless Purple (15)

Ezek a szemfestékek több módon is használható, igazi multifunkciós termékek. Egyrészt működnek ugye szemfestékként, másrészt pedig szemhéjpúder alapként vagy akár tusként is. Utóbbi különösen az izgalmasabb színek esetén érdekes szerintem, a Bobbi Brown géles tusomat azért nem cserélném le a Timeless Black Color Tattoo-ra. Az ajánlott fogyasztói áruk 2.000 Ft, ami nem kevés, de cserébe legalább remek és több fronton is jól bevethető terméket kapunk.

maybelline_color_tattoo_nyitva.jpgMaybelline Color Tattoo Turquoise Forever (20), Endless Purple (15), Timeless Black (60)

A csomagolásuk egyszerű, de elegáns üveg tégely, ami megjelenésében az Armani Eyes to Kill csomagolását idézi. A kupakon látható a szín kóddal együtt, az alja és az oldala pedig átlátszik, így könnyen megtalálhatjuk a keresett árnyalatot.

Az állaga krémes gél, jól siklik a bőrön. Viszonylag gyorsan megszárad és utána már nem igazán lehet a széleket eldolgozni, erre érdemes odafigyelni. 

maybelline_color_tattoo_minta.jpgMaybelline Color Tattoo Turquoise Forever (20), Endless Purple (15), Timeless Black (60) minták

maybelline_color_tattoo_szem.jpgA mintáknál még nem volt érezhető, de a szemre felvíve a lila árnyalat valamivel gyengébben teljesített, ugyanakkor a türkiz és a fekete tökéletesen pigmentált. ebben az esetben mind a három árnyalatot használtam, a türkizt a mozgó szemhéjon és alul, a lilát a mélyítővonalon, a feketét pedig tusként.

Talán az ujjunkkal a legegyszerűbb felvinni őket (tusként használva persze tus ecsettel), de lehet próbálkozni szintetikus szálú szemfestő ecsettel is. Nekem az ecsetes megoldás kevésbé vált be, mert kissé "felszedte" a már megszáradt festéket. Amíg még nem szárad meg, a széleket is szépen el tudjuk dolgozni az ujjunkkal, majd pedig egy pufi ecsettel, világos szemhéjpúder segítségével. 

Ami a tartósságot illeti, az első tapasztalatom az volt, hogy a mintákat alig tudtam leszedni az alkaromról. Szerencsére nem csak a végtagokon tartós, hanem a szemen is, egy egész napot kibír anélkül, hogy összeállna a ráncokban, elkenődne vagy fakulna. Mindezt szemhéjpúder alap nélkül. Ritkán hordok ilyen élénk színeket, de a türkiz szerelem első látásra. Ha tehetitek, próbáljátok ki!

A termékeket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása