Smink & Makeup

Teszt - IsaDora Papagayo Blue körömlakk

2012. július 01. Katushka

Olvashattatok korábban a Papagayo kollekcióról, ami egy nagyon színes kollekciója az IsaDora-nak. Dögös rúzsok, szájfények, lakkok... Imádom az összeset! :)

Papagayo_image.jpg

Ebben a postban most az egyik körömlakkról olvashattok, nevezetesen a Papagayo Blue lakkról, ami egy nagyon érdekes, "színjátszós". Ha az üvegben nézem akkor tisztára lilás hatása van, enyhe selyem fénnyel. Felkenve viszont bizonyos fényél inkább lilásnak mondanám, de van hogy totál kéknek hat. Szóval elég játékos ez a szín :) pontos megfogalmazása részemről: kékes lila.

isadora_732_papagayo_blue.jpg

(IsaDora Papagayo Blue - 732)

A lakk jellemzője, hogy elég gyorsan szárad, de ez a felvitelt nem befolyásolja, kényelmesen lehet vele dolgozni. Szintén kiemelendő, hogy az üvegen feltüntetett extra tartósság tényleg igaz, legalábbis nálam. Mindent csinálok amit bárki más is, mosogatás, fürdés, gépelés, stb, de 1 hétig sőt akár másfél 7ig bírja stabilan, ellentétben sok másikkal, ami kb 3 nap után lepattog, lekopik...

Az lakk ecsetét még mindig nem tudom elfogadni, attól függetlenül, hogy ezzel is jól lehet dolgozni, de én már nagyon hozzászoktam a vékony, hosszú ecsetekhez. Ennél a lakkcsaládnál rövidebb, tömzsibb ecsetre kell számítani. Nincs vele különösebb bajom, sőt, csak nekem jobban tetszik a vékony ecset... :)

Papagayo_blue (1).jpg

(vakuval)

Papagayo_blue (2).jpg

(vaku nélkül)

Papagayo_blue.jpg

Fesztiválra kifejezetten ajánlottak ezek a lakkok, mert nagyon bulis színük van és mivel nagyon tartós, egy 4-5 napos fesztivált simán kibír!!!

Ára:2 290 forint

Megvásárolható minden Douglas üzletben.

És nem tudom hogy észreveszitek e, de végre normális képeket tudok feltölteni, olyanokat ahol a színek tükrözik a valóságot! Eddig egy nagyon egyszerű kis SONY gépet használtam, ami nem igazán tudta visszahozni a színeket, de most végre egy Nikon 1-est használok, amivel már nincs ilyen bajom!! Arról nem is beszélve, hogy iszonyú könnyű használni, még nekem is, aki baromira nem ért a fényképezőgépekhez! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása