Smink & Makeup

Kifogyott: Adrienne Feller Madeleine hidratáló arcbalzsam

2012. július 04. spacegirl

Nagyon kevés termék van, amit teljesen elhasználok, a legtöbb krémem félig-háromnegyedig van, amikor már ki kell dobni. Hosszú idő óta először Feller Adrienne Madeleine nevű hidratáló arcbalzsama volt az, amit elfogyasztottam. Feller Adrienne egyébként már 20 éve foglalkozik aromaterápiával, és ezen a tapasztalaton alapulnak a teljes egészében természetes anyagokból álló termékei. Az általam (el)használt Madeleine Hidratáló Arcbalzsam a leírása szerint vízhiányos bőr ápolására javasolt, és bár korosztály nem szerepelt, úgy gondolom, hogy a húszas éveik végén, illetve harmincas éveikben járó hölgyeknek ajánlott.

Könnyű, hidratáló, bőrregeneráló, antioxidáns hatású arcpalzsam, mely a benne lévő növényi kivonatoknak és a varázslatos PANNONESSENCE-nek köszönheti bőrszépítő, regeneráló hatását. Főbb hatóanyagai: PANNONESSENCE (különleges fiatalító szérum, mely kézzel gyűjtött vadvirágok, rügyek és szinergikus illóolajok elegyét tartalmazza), Szőlőmagolaj, Szilvamagolaj, Galagonyavirág kivonat, Ibolyavirág kivonat, Narancsvirág illóolaj.

adrienne_feller_madeleine_hidratalo_arcbalzsam.jpgAdrienne Feller Madeleine Hidratáló Arcbalzsam, 50 ml

Adrienne Feller termékei nagyon igényes csomagolást kaptak, ez a krém egy üveg tégelyben érkezik, szürke feliratokkal és fémes díszítéssel. A magam részéről egyébként jobban szeretem a pumpás kiszerelést, mert abba nem kell belenyúlni, így higiénikusabb a használata. Ez az üveg tégely viszonylag nagy és nehéz, így utazáshoz nem ideális, de ezt azért elnézhetjük neki. Már csak azért is, mert legalább jól néz ki.

adrienne_feller_madeleine_hidratalo_arcbalzsam_nyitva.jpgAdrienne Feller Madeleine Hidratáló Arcbalzsam

adrienne_feller_madeleine_hidratalo_arcbalzsam_nyitva_2.jpgAdrienne Feller Madeleine Hidratáló Arcbalzsam

Nagyon könnyű és finom a textúrája, szépen eloszlatható a bőrön. Nem ragad, nem fénylik ki tőle a bőr.

adrienne_feller_madeleine_hidratalo_arcbalzsam_minta.jpgAdrienne Feller Madeleine Hidratáló Arcbalzsam - minta

Elég furcsa illata van, de egyértelműen érződik rajta, hogy nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, és ezt nagyon szeretem benne. Felbontás után mindössze fél évig áll el, aminek oka, hogy nem tartalmaz tartósítót (gyorsan megnéztem még pár krémemet, mindegyik egy évig áll el). Bár nem csak ezt használtam, karácsony óta most fogyott el, úgyhogy még a fél évet is betartottam.

adrienne_feller_madeleine_hidratalo_arcbalzsam_ures.jpgAdrienne Feller Madeleine Hidratáló Arcbalzsam - még egy pár alkalomra elég lesz

Bőrszépítő, regeneráló hatásról nem tudok beszámolni, mert a bőröm állapota inkább attól változik látványosan, hogy mit eszem és mennyi folyadékot iszom. (Alapvetően elégedett vagyok a bőröm állapotával, de kétségtelen, hogy elfér rajta egy bb krém.) Az biztos, hogy a Madeleine krém jól hidratálja a bőrt és kényelmes viselet, nagyon elégedett vagyok vele és - bár nem tudom, mennyibe került, mert ajándék volt - bátran ajánlom kipróbálásra. (A kozmetikusoknál vagy ezekben az üzletekben szerezhetitek be.) Nem tudom, hogy a kencéknek vagy pusztán a genetikának köszönhető, de betöltve a harmincat még szerencsére nem kell komoly ránctalanításon gondolkodnom, így egy ilyen könnyű, de regeneráló anyagokat és antioxidánsokat is tartalmazó hidratáló pont tökéletes a számomra.

A krémet a gyártótól kaptuk kipróbálásra, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása