Smink & Makeup

Nyereményjáték! Feszesítsük amit kell!

2012. július 10. Katushka

Nagyon sok nő számára problémát okoz, hogy nem elég feszes a bőre, hiába sportol és diétázik. Ilyenkor érdemes rásegíteni az idomok feszesítésére! Ehhez tökéletes választás a Douglas Body Stylist termékcsaládja, ami minden kritikus területre megoldással tud szolgálni! A termékcsalád így több termékből áll: csípő és derékformázó, kebeldúsító és mellerősítő krém, fenékformázó és narancsbőr elleni krém. Mindegyik termék célzottan hat!

Most ezek közül a termékek közül sorsolunk ki csomagokat. Általában a legproblémásabb terület a fenék és a mell feszesítése, ezért ezekből sorsolunk ki 30, azaz harminc csomagot!!! Mivel nagyon sok csomagot sorsolunk ki, ezért nyerni most sokatoknak van esélye!

Tehát a csomag tartalma:

  • 1db Douglas Body Stylist Buttocks Shaper 50 ml- fenékformázó
  • 1db Douglas Body Stylist Breast Volumizer 50ml - mell feszesítő

20120201_bodystylist.jpg

Nem kell mást tenned, mint játszani a Douglas Magyarország és a Makeup blog közös játékán!

A feladat nagyon egyszerű. Kövesd (like-old) a Parfümerie Douglas Magyarország oldalát, és kövesd a Makeup.blog Facebook oldalát. Mind a kettőről küldj egy képet (screenshotot) a makeupblog.nyeremeny(kukac)gmail.com-ra, amiben már csak azt kell leírnod, hogy a Facebook-on milyen néven követsz minket (mert lehet a képen nem fog látszani).

Tehát nagyjából így nézzen ki a levél tartalma :) példa:

Tárgy: Douglas nyereményjáték

Szia Kata!

A Facebookon Balla Katalin néven követlek és csatoltan küldöm a két képet, amiben látszik, hogy mind a két Facebook oldalt követem.

Untitled_1.jpg

mub_screen_1.jpg



A játékra 2012.07.20. éjfélig lehet jelentkezni.

A nyertest az érvényes jelentkezést leadók közül sorsoljuk ki és emailben értesítjük. Az adataitokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

A játékkal és a szabályokkal kapcsolatban, ha kérdésed lenne, nyugodtan írj erre a címre: makeupblog.nyeremeny(kukac)gmail.com.

Sok sikert Csajok!!! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása