Smink & Makeup

Védjük bőrünket a napallergiától

2012. július 12. Katushka

Már olvashattatok nálunk a káros sugarakról, melyek a szemünket és a bőrünket is komolyan veszélyezteti nem csak nyáron, hanem az év minden szakában. Most arról olvashattok, hogy milyen termékekkel tudjátok elkerülni a napallergiát.

Page3 v2.jpg

Nem minden végzetes és kockázatos/rossz az érzékeny bőr számára. Vannak olyan termékek a piacon, melyek szakszerű védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarak ellen, mint például a PIZ BUIN Allergy termékcsaládja.

PB_allergy_csoport2.jpg

Ezt kifejezetten a napallergiás bőr számára fejlesztették ki (különösen a világos bőrrel rendelkezők számára, akik érzékenyek a nap negatív hatásaira). A megújult termékek fokozott UVA és UVB napfényszűrő filterek és a Calmanelle™ komplex kombinációja, amely komplex egyedülálló védőpajzsként erősíti a bőrsejtek napsugarakkal szembeni toleranciáját, így még a legérzékenyebb bőrűek is élvezhetik a napozást. A termékcsalád tartalmaz spray-t, arckrémet és napozás utáni terméket, valamint lotionokat. A PIZ BUIN Allergy termékcsalád segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében, órákig tartó hidratációt biztosít, így nyugtatja a napérzékeny bőrt, megelőzi a hámlást, miközben egészséges napbarnított ragyogást ad a bőrnek.

Page12 v2.jpg

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása