Smink & Makeup

Új alapozó és korrektor az Armanitól

2012. július 27. spacegirl

Hamarosan érkezik az Armani vadonatúj alapozója, a Maestro Fusion Makeup, és korrektora, a Maestro Eraser.

00012_202_o_.jpg

A világ lekönnyebb szövete, a super organza inspirálta Giorgio Armani legújabb alapozóját. Olyan formulát alkottak, amely áttetsző, de mégis fedést biztosít.

"Formákat nem találtam fel, csak annak a módját, hogy hogyan keverjem a szöveteket. A sikereimet a szöveteknek köszönhetem."

- Giorgio Armani

A Maestro alapozó három fronton is mesteri hatást ígér:

  • formula – Thin Film technológia: a legfinomabb friss természetes olajok fúziója színtiszta koncentrátumban, narancsvirággal és fehér lótusszal
  • applikáció – Erőfeszítés nélküli, könnyed felvitel: egyetlen csepp is hibátlan és könnyű felvitelt nyújt
  • eredmény – észrevehetetlen, egyenletes tökéletesség: a makulátlan bőr új víziója, amely tökéletes bármely bőrárnyalat számára, kényelmet adva

A Maestro Fusion Makeup kilenc, bőrhöz alkalmazkodó árnyalatban érkezik és bármilyen korú és bőrtípusú nőnek ajánlott. Az ára 18.900 Ft lesz.

MAESTRO_FD_CLAIR.jpg

A Maestro Eraser korrektort a szem alatti karikákra és a pattanásokra egyaránt ajánlja az Armani. Sőt, egy olyan formulát ígérnek, amely nemcsak eltünteti ezeket a nem kívánt "barátokat", hanem belülről javítja azokat. Aktív formulájának, az Essenxyl active komplexnek segítségével megerősíti a felhámot, eltünteti a karikákat és a bőrpírt. A korrektor hat színben érkezik, és szintén minden bőrtípushoz ajánlott. 10.900 Ft-ba fog kerülni.

Eraser_Fond Blanc.jpg

A Maestro Fusion Makeup és Eraser 2012. szeptemberétől kapható a Mammut II-ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása