Smink & Makeup

Bobbi Brown Desert Twilight kollekció

2012. augusztus 07. Katushka

Bobbi ismét egy olyan kollekciót alkotott, ami a visszafogott, konszolidált és maximálisan kifinomult nőket célozta meg. Legalábbis szerintem. Összességében két termék az, aminek kicsit harsányabb színe van, a többi mind-mind natúr földszín.

DESERT_TWILIGHT_Look_FH12_RGB.jpg

A kollekció fő eleme a 8 színt tartalmazó szemhéjpúder paletta. Ezzel a palettával egyaránt készíthető nappali, visszafogott smink és ugyanezt a sminket pillanatok alatt át lehet alakítani egy esti, erősebb sminkre.

DesertTwilightEyePalette_Global_FH12_RGB.jpg

Kétféle szájfény található a kollekcióban, ezek is több árnyalatban. A magas fényű szájfények ragyogó fényt adnak az ajkaknak, úgy hogy azok ne ragadjanak össze. Az E és C vitaminnak köszönhetően folyamatos hidratálást adnak az ajkaknak. A "sima" szájfények szintén hidratálják az ajkakat, de talán azoknak picivel kevesebb a fényük, mint a High Shimmer szájfényeknek.

Bobbi_Brown_Desert_Twilight_high_shimmer_lipgloss.jpg

(Lip Gloss)

Bobbi_Brown_Desert_Twilight_lipgloss.jpg

(High Shimmer Lip Gloss)

A kollekció része még 1 zselés tus natúr sötétbarna árnyalatban és két krémes szemhéjfesték, amiket bázisként és szemfestékként is fel lehet vinni. Ezek tartós sminkek, tehát nem kenődnek el és nem csomósodnak be.

Bobbi_Brown_Desert_Twilight_eyes.jpg

Két körömlakk is található ebben a kollekcióban, egy sötétbarna és egy türkizkék árnyalat. Ezek színben tökéletesen passzolnak az előbb említett szemhéjfestékhez és tushoz.

Bobbi_Brown_Desert_Twilight_nails.jpg

A kollekció következő darabja egy multifunkcionális krém, amit egyaránt lehet az orcákon pirosítónak használni és akár rúzsként is. Ezt a terméket két árnyalatban hozták be a kollekcióba.

CreamyLip&Cheek_FH12_RGB.jpg

Elengedhetetlen eleme egy kollekciónak a pirosító. Ebben az esetben egy jó kis duót kreáltak nekünk, ami egyben bronzosító és pirosító is. Praktikus kis darab.

BronzerBlushDuo_FH12_RGB.jpg

És hogy mindezt egyszerűen és gyorsan fel tudjuk vinni, összeállítottak egy mini ecsetkészletet, amiben a legfontosabbak vannak.

Ebben található:

  • 1 db pirosító ecset
  • 1 db szemhéjárnyaló/satírozó ecset
  • 1 db ferde ecset
  • 1 db tus ecset

DesertTwilightBrushSet_FH12_RGB.jpg

Összességében ez a kollekció szerintem egy nagyon kerek egészet alkot az összes termékével együtt.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása